Cel mai bun ser preparat în casă pentru păr uscat

Părul se află sub acțiunea multor factori de stres și poluare în fiecare zi. Există diverși factori care afectează părul și ăi îndepărtează strălucirea și hidratarea naturală. Soarele, fumul, praful, stresul, bolile, diferitele substanțe chimice conținute în produsele pentru păr pe care le utilizați, sunt doar unii dintre aceștia.

Părul are nevoie de îngrijire suplimentară, pentru a păstra strălucirea și menținerea hidratării naturale a acestuia. Serul creat special pentru întreținerea podoabei capilare este un bun remediu pentru aceasta.

Iată o rețetă de ser pentru păr care este simplu de preparat în casă și extrem de eficientă pentru părul uscat.

Ser de păr pentru părul uscat:

Persoanele cu părul uscat au adesea vârfurile acestuia despicate și foarte friabile. Deci, dacă ai parul uscat, alege uleiuri groase și concentrate, cum ar fi uleiul de ricin ca bază pentru prepararea serului. Acestea vor menține pielea capului și părul bine hidratat și previn uscarea atât a a părului, cât și a scalpului. Uleiul esențial pe care îl puteți alege pentru scalpul uscat poate fi cel de lemn de trandafir, uleiul esențial de lavandă sau cel de migdale.

Cum se prepară serul pentru păr:

• Luați 100 ml de ulei de ricin și adăugați câteva picături de ulei esențial.
• Se amestecă bine prin agitare într-un flacon și se păstrează în sticle închise ermetic.
• În cazul în care consistența ricinului pare prea groasă pentru păr, puteți adăuga 20 ml de ulei de nucă de cocos careva avea rolul de a subția amestecul.

Aplicați acest ser pe scalp și masați bine. Prin urmare, capetele despicate ale firelor de păr se vor repara odată cu utilizarea regulată a acestui ser pentru păr. Dacă lăsați serul peste noapte, veți obține un beneficiu dublu.

Sursa: Stylish Walks

***

Șamponul pentru păr uscat cu Aloe și Brusture

VivaNatura își completează gama de produse pentru îngrijirea părului cu noul Șampon pentru păr uscat cu Aloe și Brusture. Este un șampon recomandat pentru fortificarea și regenerarea naturală a părului uscat, fragil și lipsit de vitalitate. Factorii care determină uscarea părului pot fi atât de natură înternă cît și externi: expunerea îndelungată la soare, spălatul excesiv – în special cu produse pe bază de substanțe chimice puternice -, folosirea de produse pentru hairstyling, a uscătorului de păr, a plăcii de păr, vopsirea părului, etc. Cantitatea insuficientă de uleiuri și hidratanți naturali, reprezintă cauza deshidratării. Părul uscat este friabil (se rupe ușor), se electrizează, îi lipsește strălucirea, flexibilitatea și rezistența. Este aspru la atingere și are un aspect tern.

Șamponul natural de la VivaNatura pentru păr uscat oferă hidratarea optimă necesară acestui tip de păr.

carton-vivanatura-fluture-animat-text

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *