Cel mai bun ser pentru părul cu tendință de îngrășare

Cu toate că siliconul din produsele pentru protecția părului asigură o acoperire completă a firelor de păr, acesta poate, în realitate, deteriora părul și cauza căderea și ruperea acestuia după utilizarea produselor în mod regulat.

Puteți prepara ser de păr acasă și să îl utilizați în locul produselor care conține multe substanțe chimice ce se găsesc pe piață. Mai mult, produsele naturale sunt mai puțin costisitoare și mai sănătoase pentru părul dumneavoastră.

Ser de păr pentru părul cu tendință de îngrășare:

Dacă aveți părul gras, este mai bine să utilizați uleiuri „uscate” ca bază în amestecul destinat serului de păr. Unele dintre uleiurile care le puteți utiliza sunt cel de cocos și uleiul de jojoba, care sunt mai puțin grase decât celelalte uleiuri.

Părul se îngrașă datorită supra-producției de sebum a glandelor sebacee. Așadar, uleiul esențial pe care l-ați ales pentru a prepara serul de păr trebuie să aibă proprietatea de a controla funcționarea glandelor sebacee și să mențină producția de sebum la niveluri normale. Uleiurile esențiale de geranium, lămâie și mentă sunt ideale pentru părul gras.

Cum se prepară serul de păr:

• Se amestecă 100 ml de ulei de nucă de cocos sau ulei de jojoba cu câteva picături dintre uleiurile esențiale menționate mai sus.
• Amestecați-le în mod corespunzător și apoi păstrați acest ser într-o sticlă de culoare închisă.
• Aplicați acest ser pe păr ori de câte ori aveți nevoie, fie pe părul uscat, fie umed. Asigurați-vă că serul acoperă părul în întregime. Aceasta va menține hidratarea firelor de păr și, astfel, vă va ajuta să scăpați de excesul de sebum.

Serul se poate aplica pe timpul nopții, înainte de a merge la culcare. Aplicați serul pe scalp și păr și masați bine cu vârful degetelor înainte de a merge la culcare. Spălați dimineața.

Sursa: Stylish Walks

***

Șamponul natural cu lămâie și argan VivaNatura conferă părului un aspect atrăgător și sănătos. Părul devine ușor de pieptănat, strălucitor și cu volum.

Șamponul are eficiență maximă dacă este folosit după aplicarea Cremei împotriva căderii părului sau a Măștii regeneratoare VivaNatura.

Șamponul mai conține ingredientele de origine naturală: glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar). Ingredientele de origine naturală provin din substanțe naturale printr-o reacție ce provoacă o transformare chimică (de exemplu, așa-zisa glicerină vegetală, care se obține după reacția chimică a unei grăsimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

Șamponul VivaNatura nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele obișnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *