3 Măști naturale pentru mărirea sânilor!

Timp de secole multe femei au dorit să schimbe natura, nemulțumite de modul în care arată. Astfel cele care au fost dăruite cu sâni mari și-au dorit sâni mai mici și invers. În plus față de exerciții speciale pentru fermitatea sânilor, puteți încerca măști de casă care au proprietățile de îmbunătățire a fermității și de dezvoltare a țesutului mamar.

Mască pentru mărirea sânilor cu schinduf

Pentru această rețetă care poate determina creșterea dimensiunile sânilor, veți avea nevoie de:

  • Pulbere de schinduf – 4 linguri
  • Apă (suficientă pentru a prepara o pastă)

Se amestecă cele două ingrediente bine pentru a obține o pastă. Masați sânii pentru câteva minute cu o mișcare circulară. Lăsați amestecul să acționeze timp de 20-25 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

Masca cu smântână, pentru mărirea sânilor

Această mască este eficientă pentru mărirea sânilor și, prin urmare hrănește pielea în zona în care este aplicată.

Se amestecă 3-4 grame de smântână cu un gălbenuș de ou într-un bol, se adaugă 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie, apoi se aplică în mod egal pe sâni și se lasă timp de 30 de minute să acționeze, apoi se spală cu apă caldă.

Mască pentru mărirea sânilor cu fenicul

Se amestecă 3 linguri de semințe de fenicul într-o jumătate de ceașcă de ulei de ficat de cod într-o tigaie mică, se încălzește amestecul până când semințele de fenicul se colorează în roșu, se filtrează și se lasă să se răcească până ajunge la o temperatură confortabilă, apoi se masează sânii și se lasă timp de 30 de minute să acționeze, după care se spală cu apă caldă.

Sursa: Positive Med

***

crema-saniCrema pentru sâni VivaNatura a reunit într-o formulă completă, ingredientele cu efecte benefice în ceea ce privește întreținerea sânilor. Utilizată în mod consecvent, crema tonifică pielea și țesuturile profunde ale sânilor, determină creșterea în volum a acestora. Substanțele active din plante, uleiuri naturale, au un conținut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sânilor.

Masajul (automasajul) sânilor realizat cu Crema pentru sâni VivaNatura poate ajuta la eliminarea anumitor deficiențe ale sânilor. Utilizarea consecventă are ca efect creșterea și tonifierea sânilor pe cale naturală, redă fermitarea și elasticitatea pielii, fiind o modalitate lipsită de riscuri. Respectând cu atenție indicațiile din prospect, apariția nodulilor la nivelul sânilor este prevenită și chiar devine posibilă “dizolvarea” nodulilor mici.

carton-vivanatura-fluture-animat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *