Uită de apele tonice scumpe. Ridurile de pe față vor dispărea cu acest 3 tonic facial compus din doar 3 ingrediente

Pe măsură ce îmbătrânim, tenul noastră capătă riduri. Asta este realitatea cu care ne confruntăm. Dar, din fericire, există moduri prin care putem încetini, cu adevărat, procesul îmbătrânirii.

Ridurile apar atunci când celulele pielii ajung să se dividă mai lent, iar derma începe să se subțieze. Unele expresii faciale pot face ridurile să pară mai proeminente. Fumatul poate agrava procesul de îmbătrânire. Dacă doriți reducerea ridurilor, încercați această rețetă:

Veți avea nevoie de:

• 2 lămâi
• 250 ml de bere
• 250 ml de apă de trandafiri

Instrucțiuni:

1. Stoarceți sucul lămâilor într-un storcător.
2. Adăugați apa de trandafiri și berea. Amestecați bine.
3. Adăugați suc de lămâie. Amestecați bine.
4. Curățați fața cu apă și săpun, apoi aplicați amestecul pe ten.

În plus, aveți posibilitatea să tamponați amestecul pe piele înainte de culcare și apoi să dormiți cu acesta.

Sursa: Simple Organic Life

***

Tenul mixt are nevoie de o atenție mai mare în ceea ce privește îngrijirea sa, deoarece este caracterizat de un amestec de părți de ten gras cu ten uscat. Astfel, panoul central sau zonaT – de-a lungul frunții și mai jos, pe nas și bărbie, pielea tinde să fie grasă, uleioasă, și are nevoie să fie tratată ca un ten gras. Totuși, celelalte zone sunt predispuse uscării și solzării din lipsa hidratării, având nevoie sp fie tratată ca un ten uscat.

Crema hidratanta matifianta pentru ten mixt– Este o cremă netedă, ce se plică pe toată suprafața feței, mai intens pe zonele mai uscate. De pe zonele mai grase se elimină excesul de cremă cu un șervețel.
În special pentru efectul de matifiere am folosit pudra de bambus- (Bambusa arudinacea stem extract) – o pudră albă, ce conține minim 87% siliciu, cu efect de matifiere asupra tenurilor grase, absoarbe transpirația și sebumul, face ca pielea să devină catifelată și fină. Poate să absoarbă de 200 ori mai mult sebum decât greutatea sa – ceea ce îl face un redutabil agent organic utilizat în produsele pentru matifiere.

carton-vivanatura-fluture-animat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *