Ceaiul japonez cu proprietăți miraculoase. Arde grăsimile de 4 ori mai repede!

Ceaiul Matcha era considerat de locuitorii Extremului Orient cel mai puternic ceai verde sub formă de pulbere.  Cu toate că este originar din Japonia, locuitorii de pe întreg teritoriul Asiei l-au folosit de mii de ani pentru proprietățile sale speciale care permit arderea grăsimilor de 4 ori mai repede, proprietăților anti-cancer și a celor care permit energizarea organismului pentru toată ziua.

Acest ceai miraculos este preparat prim măcinarea sub formă de pulbere a frunzelor tinere aparținând plantei Camellia sinensis. Pulberea delicată este păstrată departe de oxigen și lumină, pentru menținerea culorii incredibile și a conținutului său ridicat de antioxidanți.

O singură ceașcă de Matcha oferă multiple beneficii pentru sănătate.

1. Ceaiul care activează metabolismul

Ceaiul Matcha activează metabolismul și determină, astfel, eliminarea kilogramelor în exces. Un studiu recent a demonstrat că persoanele care beau acest tip de ceai pot pierde excesul de greutate cu 25% mai repede decât cei care nu obișnuiesc să îl includă în dieta lor zilnică. Nu are efecte secundare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tensiunea arterială sau ritmul cardiac.

2. Efecte anti-cancer

Ceaiul Matcha conține epigallocatechine, care sunt considerate a fi unul dintre cei mai puternici și eficienți antioxidanți. EGCG conferă ceaiului puternice proprietăți în lupta împotriva cancerului și reușește să anihileze, de asemenea, radicalii liberi. Acest ceai japonez conține de aproximativ o sută de ori mai mult „agenți” naturali decât orice alt ceai comercializat pe piață.

3. Energia naturală de care ai nevoie

Ca toate ceaiurile verzi matcha conține, de asemenea, cafeină. O ceașcă de ceai fierbinte poate menține nivelul de energie ridicat câteva ore.

4. Efecte anti-îmbătrânire

Ceaiul Matcha are puternice proprietăți de prevenire a îmbătrânirii premature, datorită conținutului său ridicat de antioxidanți. Acesta protejează, de asemenea, împotriva radiațiilor ultraviolete și bolilor de piele.

5. Efect de detoxifiere

Acest ceai antic conține clorofilă care detoxifiază organismul și elimină, totodată, compușii periculoși și metalele grele.

Ceaiul Matcha are gust uimitor și nu aveți nici o scuză pentru a nu-l încerca! Experții sugerează consumul de o ceașcă sau doua pe zi – dimineața și după-amiaza.

Sursa: Teapot

***

Indiferent de vârstă, fiecare ten are nevoi specifice iar Vivanatura vă oferă cele mai potrivite produse de îngrijire cu ingrediente naturale.

Formula completă și complexă a noii creme de față cu aur și argint este ideală pentru un lifting facial noninvaziv, iar tenul capătă un aspect luminos, tonic, sănătos. Repară pielea uscată, deteriorată, matură și o face să devină catifelată, fermă, elastică. Crema este disponibilă ACUM cu o nouă compoziție îmbunătățită pentru un ten mai LUMINOS, mai FERM și mai CATIFELAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *