10 Produse naturale anti-îmbătrânire folosite de medicina tradițională chineză – partea I

Teama de îmbătrânire este un sentiment care afectează întreaga populație umană. Senzația de pierdere a vigorii și avantajelor tinereții ocupă un loc principal odată cu înaintarea în vârstă, atât mintea femeilor, cât și a bărbaților.

Apariția vreunui rid în zona ochilor sau frunții este în majoritatea cazurilor un eveniment destul de deranjant. Cu toate acestea, realitatea este că această preocupare permanentă are singurul efect de a accentua procesul inevitabil de îmbătrânire.

Cele mai promițătoare sugestii, care ar putea fi făcute pentru a depăși aceste piedici este luarea în considerare a contribuțiilor aduse de medicina tradițională chineză.

Iată o listă cu zece produse naturale care acționează împotriva îmbătrânirii:

10 – Fengwangjiang sau lăptișor de matcă

Printre multiplele sale virtuți, lăptișorul de matcă este un produs apreciat de cunoscători datorită valorii nutritive ridicate, care ajută la simplificarea sintezei proteinelor și dezvoltarea celulară, promovează buna funcționare a metabolismului și îmbunătățirea regenerării țesuturilor. Mai mult, având în vedere conținutul său bogat de vitamine C și E, lăptișorul de matcă este un remediu eficient împotriva îmbătrânirii.

9 – Jiaogulan sau Gynostemma

În istorie, nu există nici o dovadă concretă a eficienței acestei plante. Cu toate acestea, unele studii au demonstrat că ar juca un rol în încetinirea îmbătrânirii, lupta împotriva cancerului, adaptarea factorilor endocrini, ușurând durerea și stimulând nivelul general de energie a organismului.

8 – Hongjingtian sau Rhodiola

Ca și în cazul produsului precedent, Rhodiola nu este prezentă sub nici o urmă în medicina chineză antică. Planta este, în realitate, asimilată unui remediu recent anti-îmbătrânire. S-a constatat însă, că acest medicament permite un progres remarcabil în ceea ce privește creșterea vitalității, reduce efectele febrei, permite detoxifierea organismului și acționează ca un calmant.

7 – Gouqizi sau goji chinezesc

Aceasta este o plantă care are proprietăți benefice pentru mușchi și oase. De asemenea, este eficient în dietele pentru pierderea în greutate și prelungirea vieții. Mai mult decât atât, acest produs are caracteristici comparabile cu ginsengul. Este relativ eficient atunci când vine vorba de a atenua problemele de tonus general al organismului, arterioscleroză și senilitate.

6 – Lingzhi sau Ganoderma

Produsul alimentează Qi-ul ficatului și reglează sistemul nervos. În medicina chineză Lingzhi echivalează cu un reductor de masă corporală, care poate prelungi viața prin acțiuni orientate asupra sistemelor cele mai afectate de îmbătrânire ale organismului.

Sursa: Chine Informations

Citește și: 10 Produse naturale anti-îmbătrânire folosite de medicina tradițională chineză – partea a-II-a

***

Masca de față de la Vivanatura este un produs 100% natural, care are în compoziție argilă activă, uleiuri naturale de jojoba și palmier, extract de lavandă, tea tree și trandafiri. Această formulă are un rol puternic de revigorare și hrănire, curăță porii în profunzime, previne apariția acneei.

Acțiunea gomajului prin ingredientele sale active stimulează microcirculația sanguină și reînoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Prețiosul ulei de trandafiri este constituit în proporție de peste 80% din acizi grași esențiali, vitamina C, care asigură o puternică hidratare, stimulează producerea de colagen și elastină, prevenind îmbătrânirea tenului. Masca de față cu argilă activă și trandafir VivaNatura generează efectele unui lifting facial, fiind însă o modalitate naturală, neagresivă, de a preveni și ameliora aspectul obosit al pielii, redând acesteia fermitatea și elasticitatea.

Masca de față de la Vivanatura vine în completarea gamei de produse pentru îngrijirea tenului, în care se regăsesc Crema demachiantă fără lacrimi și Crema pentru îngrijirea tenului cu aur și argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *