Fumători: Cum să preparați un elixir miracol pentru curățarea plămânilor

Dacă sunteți fumător sunt sigur că ați auzit de tusea fumătorilor este posibil să aveți sau să fi avut deja bronșită, care este agravată de fumat. O tuse specifică și persistentă este adeseori pusă în legătură cu bronșita.

Se spune, de asemenea, că s-ar putea trăi mai mult dacă cei care fumează ar reuși să renunțe la acest obicei. Cu toate acestea, în cazul în care renunțarea la fumat este pur și simplu de neconceput, veți putea folosi aceste plante pe care le-ați putea integra în componența meselor de zi cu zi.

Ghimbir

Acesta este un condiment antic, care a fost mult timp folosit pentru efectele sale benefice în vindecarea organismului. Ghimbirul poate ajuta, de asemenea la eliminarea excesului de mucus din plămâni.

Ceapa și usturoiul

Suntem bine familiarizați cu efectele sănătoase ale cepei și usturoiului. Ambele au proprietăți anticancerigene importante și acționează pentru contracararea numeroaselor afecțiuni cronice.

Ceapa este deosebit de eficientă în evitarea diferitelor boli respiratorii.

Curcuma sau turmericul

Acest condiment fantastic este dotat cu un bogat conținut de vitamine și minerale și deține în plus acizi grași omega-3.

Turmericul are efect antiviral, antibacterian și anticancerigen, ajutând, astfel, organismul să își intensifice arderile și să fortifice sistemul imunitar.

Elixirul pentru curățarea plămânilor:

Ingrediente:

400 g ceapă
1 l de apă
400 g miere
2 linguri curcuma/turmeric
ghimbir, o bucată de dimensiunile degetului mare de la mână

Mod de preparare:

Fierbeți apa și mierea împreună. Includeți ceapa tăiată în sferturi și rădăcina de ghimbir tocat. Când amestecul fierbe, se adaugă curcuma și se reduce focul la cea mai mică intensitate.

Lăsați să fiarbă până când amestecul scade la jumătate, strecurați și puneți-l într-un borcan. Când se răcește complet păstrați-l în frigider.

Luați două linguri în dimineața înainte de a consuma sau bea orice altceva și seara la interval de două ore după cină.

Notă: consultați întotdeauna medicul sau farmacistul înainte de utilizarea oricărui remediu natural.

Sursa: Complete Health and Happiness

One thought on “Fumători: Cum să preparați un elixir miracol pentru curățarea plămânilor

  1. caro says:

    Eu mai folosesc amestecul de miere, unt si lapte, precum si siropul Prospan pe baza de iedera, natural. Voi incerca si elixirul Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *