Aveți PĂRUL DETERIORAT din cauza vopsirilor repetate? Acest amestec este EXACT ceea ce aveți nevoie

Dacă aveți părul deteriorat în urma utilizării repetate a vopselurilor de păr, sau pur și simplu doriți să redați aspectul sănătos șuvițelor părului, atunci acest remediu natural este exact ceea ce aveți nevoie.

INSTRUCȚIUNI:

Veți avea nevoie de o linguriță de miere sau zahăr peste care adăugați o linguriță de lapte cald. Veți avea nevoie, de asemenea, de 20 g de drojdie proaspătă, iar în cazul în care nu o puteți găsi la magazine, se poate înlocui cu drojdie uscată.

Este important să ne amintim că un pachet de 7 g de drojdie uscată este egal cu aproximativ 40 g de drojdie proaspătă.

Lăsați amestecul într-o cameră încălzită timp de aproximativ 15-20 de minute pentru a-l face să fermenteze. După ce s-a scurs timpul, se aplică amestecul pe rădăcinile părului proaspăt curățat și umed. Apoi, aplicați amestecul pe vârfurile părului. Acesta funcționează și pentru părul nespălat la fel de bine, dar este de preferat să realizați tratamentul imediat după ce ați făcut duș sau v-ați spălat părul.

În continuare, va trebui să vă acoperiți părul cu o pungă de nailon și să puneți un prosop cald peste el. Drojdia este benefică pentru părul deteriorat, datorită concentrației de minerale, proteine și vitamine. Amestecul va fi absorbit în foliculii piloși, contribuind, astfel, la menținerea stării generale de sănătate a părului.

Este recomandat să aplicați acest amestec pe păr de cel puțin două ori pe săptămână, pe parcursul a 6-8 săptămâni. Tratamentul cu drojdie va consolida complet și vă reconstrui structura firului de păr, dacă îl aplicați constant!

Sursa: SimpleOrganicLife

***

Șampon pentru păr normal şi gras

sampon-par-gras-vivanaturaStudiem de 10 ani posibilitățile de spălare și condiționare a părului, deoarece avem nevoie de soluții naturale pentru tot ce înseamnă igienă personală și întreținerea părului și a pielii. Astfel, Laboratoarele Genna – VivaNatura vă propun un șampon 99% natural și de origine naturală, realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente care ajută la creșterea sănătoasă, fortifierea și regenerarea părului. Substanțele active din plante, uleiurile naturale presate la rece, argila, lămâia și aloe vera, prin complexul de nutrienți, vitamine, minerale și antioxidanți pe care îl conțin, hrănesc foliculii firului de păr, îmbunătățesc circulația capilară a scaplului, refac structura firul de păr. Samponul cu lămâie și argan înlătură sebumul, dar nu usucă părul, făcându-l strălucitor și plin de vigoare. Acest șampon are o formulă originală care lumineză părul blond și conferă luciu și intensitate părului brunet.

Șamponul conține extracte din plante cu proprietăți binefăcătoare pentru a îngrijirea părului: extract de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare, mesteacăn, nuc, podbal. Acestea au o acțiune eficientă împotriva căderii părului și stimuleză creșterea lui, echilibrează funcționarea glandelor seboreice, eliminând excesul de sebum, previn apariția mătreții. Au propietăți antimicotice, dezinfectante și elimină senzațiile de mâncărime ale pielii capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *