Adăugați aceste DOUĂ COMPONENTE în ȘAMPONUL obișnuit și veți stimula CREȘTEREA părului!

Doar două ingrediente pot stimula creșterea rapidă a părului!
Există mai multe produse pe piață care promit creșterea părului, dar oferă puține garanții că pot ajunge să îndeplinească, în realitate, promisiunile.
De asemenea, acestea ar putea fi dăunătoare pentru sănătate deoarece multe dintre produsele comerciale destinate creșterii a părului conțin substanțe chimice nocive, care pot provoca mai mult rău sănătății dumneavoastră decât bine.
Totuși, puteți reda fermitatea firelor de păr folosind trei ingrediente naturale, pe care le puteți adăuga la șamponul obișnuit. Această rețetă ușor de preparat în casă este eficientă și destul de ușor de preparat.
REȚETĂ PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
Ulei esențial de rozmarin – 10 picături ( eficient în redarea rezistenței părului și stimularea fluxului sanguin)
Ulei esențial de lămâie – 10 picături (va conferi senzația de prospețime scalpului și părului, și are proprietăți antiseptice)
Un șampon natural – cu un nivel neutru de pH
2 Capsule de vitamina E –  excelente pentru combaterea căderii părului
Mod de preparare:
În șamponul cu pH neutru adăugați capsulele de vitamina E, precum și 10 picături de ulei esențial de lămâie și ulei esențial de rozmarin.
Asigurați-vă că agitați sticla șampon foarte bine și aveți gata preparată rețeta de creștere a părului.
Instrucțiuni:
Folosi această rețetă cu regularitate.
Asigurați-vă că aplicați amestecul pe părul ud și că masați ușor părul și pielea capului.
Masați timp de cel puțin 10 minute.
Amestecul se lasă  să acționeze pe păr și scalp timp de 10 minute.
După această perioadă, se clătește bine părul și scalpul cu apă caldă… și gata!
Rețeta va stimula circulația sângelui la nivelul scalpului și va întări rădăcinile părului pentru ca acesta să fie stimulat astfel încât să înceapă să crească imediat.
Încercați aceasta rețetă de creștere a părului preparată în casă astăzi și veți fi bucuroși că ați ales-o!
Sursa: CareBodyHair

***

Șampon pentru păr normal şi gras

Studiem de 10 ani posibilitățile de spălare și condiționare a părului, deoarece avem nevoie de soluții naturale pentru tot ce înseamnă igienă personală și întreținerea părului și a pielii. Astfel, Laboratoarele Genna – VivaNatura vă propun un șampon 99% natural și de origine naturală,realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente care ajută la creșterea sănătoasă, fortifierea și regenerarea părului. Substanțele active din plante, uleiurile naturale presate la rece, argila, lămâia și aloe vera, prin complexul de nutrienți, vitamine, minerale și antioxidanți pe care îl conțin, hrănesc foliculii firului de păr, îmbunătățesc circulația capilară a scaplului, refac structura firul de păr. Samponul cu lămâie și argan înlătură sebumul, dar nu usucă părul, făcându-l strălucitor și plin de vigoare. Acest șampon are o formulă originală care lumineză părul blond și conferă luciu și intensitate părului brunet.
Șamponul conține extracte din plante cu proprietăți binefăcătoare pentru a îngrijirea părului: extract de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare, mesteacăn, nuc, podbal. Acestea au o acțiune eficientă împotriva căderii părului și stimuleză creșterea lui, echilibrează funcționarea glandelor seboreice, eliminând excesul de sebum, previn apariția mătreții. Au propietăți antimicotice, dezinfectante și elimină senzațiile de mâncărime ale pielii capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *