CUM POȚI detoxifia SISTEMUL LIMFATIC ?!

De multe ori uităm cât de importantă este activitatea corespunzătoare a sistemului limfatic pentru corpul nostru. Sistemul limfatic sănătos este una dintre primele condiții pentru a avea o stare generală bună de sănătate. După sistemul circulator sanguin, acest sistem are un rol major în prevenirea și reglarea stării de inflamație din organism. Datoria noastră este de a avea grijă de starea generală a acestuia și de a-i asigura condițiile optime de funcționare. 

Drenajul necorespunzător poate provoca diferite probleme de sănătate și chiar apariția cancerului la ganglionii limfatici. Așadar, dacă nu vom avea grijă de starea acestui sistem al organismului, imunitatea noastră este în pericol. Cei mai buni gardieni ai acestui sistem sunt exerciții regulate și asigurarea unei detoxifieri regulate organismului.

CUM SE detoxifiază sistemul limfatic CU ULEI DE RICIN ?!

Medicina convențională nu poate oferi prea multe opțiuni atunci când ne confruntăm cu această problemă de sănătate. Dar există o modalitate foarte ușoară, care ar putea fi foarte eficientă și, de asemenea, despre care s-a dovedit deja de către medici că funcționează.

Uleiul de ricin de bună calitate, poate da rezultate excepționale în detoxifierea sistemului limfatic. Tot ce trebuie să faceți este să înmuiați o bucată de pânză în ulei de ricin și să o aplicați pe anumite zone de pe corpul pentru ca acesta să-și facă efectul.

De exemplu, abdomenul. Luați o feșă și îndoiți-o în câteva straturi, apoi aplicați-o astfel încât să acopere toate zonele de pe abdomen. Fixați cu o bandă elastică și lăsați să acționeze, în timpul nopții. Compresa va stimula fluxul limfatic de fluide , va determina îmbunătățirea digestiei și va conduce la reducerea stării de inflamație.

De asemenea, feșa poate fi aplicată pe piept pentru a îmbunătăți activitatea plămânilor, inimii și pentru a curăța zona  toracică a sistemului limfatic.

În afară de uleiul de ricin, există anumite plante care pot fi, de asemenea, foarte benefice pentru sistemul limfatic, în special Echinaceea. Această plantă va consolida imunitatea și va avea puterea de a reduce inflamația. Planta are, de asemenea proprietăți anti-fungice, anti-bacteriene și anti-virale puternice.

Sursa: CareBodyHair

. . .

Cremă de corp

crema-de-corp-vivanaturaCrema de corp VivaNatura cu ulei de portocale și unt de shea asigură pielii hidratarea optimă, îi redă fermitatea și elasticitatea devenind astfel netedă și catifelată. Este o cremă 98% naturală cu un parfum delicat de portocal care răsfaţă întregul trup prin acțiunea sa de revigorare și hrănire lăsănd pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

Formula sa înglobează principiile active din plante, uleiuri naturale și unt de shea (Butyrospermum Parki ). Acesta din urmă este considerat a fi cel mai bun hidratant pentru piele, denumit și “Aurul Africii”, conține un procent ridicat de vitamina A şi E care ajută la regenerarea celulelor, stimulează sinteza de colagen care previne ridurile şi alte semne de îmbătrânire. De asemenea el are un rol vindecător, protejează pielea de diverși factori exteni, este calmant, anti-inflamator, cu factor de protecţie UV, activează microcirculația.

Crema de corp de la Vivanatura cu ulei de portocal şi unt de shea este un produs natural, revoluționar, are o formulă ușoară, care se absoarbe rapid în piele, asigurând hidratare de durată și o senzație plăcută de revigorare și tonus al pielii. Conține uleiuri naturale de migdale, măsline, jojoba care hrănesc ţesuturile, oferă protecție, emoliază pielea și nu lasă urme grase pe corp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *