ALIMENTELE care vor readuce PASIUNEA în … viața ta! (II)

ALIMENTELE PICANTE – STIMULENTE NATURALE

Condimentele exotice, cu proprietăți picante, au rolul de a încălzi organismul și, implicit,  sângele: ghimbir, cuișoare, piper… Acestea acționează asupra vaselor sanguine și a fluxului de sânge, element-cheie pentru buna dinamică sexuală. Mai mult, ardeii iuţi cresc nivelul de endorfine şi serotonină care stimulează starea de bine şi au capacitatea de a alunga depresia şi stresul.

CIOCOLATA, PLĂCERE LA PACHET

Teobromină, flavonoide, feniletilamină… și cacao – ciocolata are în compoziția sa substanțe antidepresive, relaxante, dar și excitante. Efectul afrodisiac nu este însă garantat de orice tip de ciocolată. Singura pe care ar trebui să o consumăm în scopuri afrodisiace este cea neagră, deoarece aceasta are în compoziție cea mai mare cantitate de cacao.

Experţii recomandă consumul constant de ciocolată neagră mai multe luni la rând pentru un efect afrodisiac intens şi de durată.

ALIMENTELE CARE ALUNGĂ DORINȚA

Grăsimile „dăunătoare“: trans- ori saturate, se regăsesc în produse din carne procesate industrial, produse congelate și produsele de patiserie prelucrate pentru larg consum. Acestea afectează sănătatea cardiovasculară și sexuală deoarece interferează cu secreția hormonală.

Alcoolul este o altă capcană obișnuită, pentru ca, la început, nu mai mult de două pahare de vin pot sa contribuie la dezinhibare și la fluidizarea sângelui, dar, ulterior, pot duce la „pene“ sexuale.

Sursa:Share Care

Citește și: ALIMENTELE care vor readuce PASIUNEA în … viața ta! (I)

***

erogen passionEroGenn Passion este o cremă cu gălbenele şi trandafir utilizată în timpul actului amoros, pentru a spori plăcerea şi confortul ambilor iubiţi, datorită calităţii sale de excelent lubrifiant intim, cu valenţe afrodisiace. Nu conţine apă şi este 100% naturală. Se aplică în locul şi în cantitatea dorită, făcând simţurile să pară mult mai rafinate, intense şi senzuale.

Are efect bactericid. Lubrifiantul diminuează fricţiunea şi riscul de apariţie a rănilor sau a fisurilor.

Datorită ingredientelor naturale, crema conferă o plăcută senzaţie de prospeţime şi emoliere.

EroGenn Passion are o compoziție 100% naturală, folosind uleiuri naturale (ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos), ceară de albine, rășină, ulei de tea tree și plante (răchitan, gălbenele, plop, coada șoricelului, mușețel, trandafir, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *