ALIMENTELE care vor readuce PASIUNEA în … viața ta! (I)

Cu toții știm că pentru a avea o viață erotică satisfăcătoare este nevoie să de un nivel adecvat de energie. Vitaminele și mineralele au rolul de a menține vitalitatea la un nivel optim, pe lângă acela de întreținerea sănătății. Fructele și legumele conțin tot ceea ce aveți nevoie pentru întreținerea pasiunii în cuplu.

ZINCUL STIMULEAZĂ DORINȚA

Chiar dacă zincul este recomandat în special bărbaților, este bine să știm că în cazul deficienței acestui mineral, majoritatea enzimelor și hormonilor nu au un metabolism adecvat pentru nici unul dintre sexe. O altă caracterisitică a acestui element este că zincul este asimilat cel mai bine atunci când se folosesc exclusiv surse animale.

Cele mai bune astfel de surse sunt fructele de mare (mai ales scoicile), diverse tipuri de carne – carnea de porc, de vită, de miel (aceste tipuri de cărnuri au mult mai mult zinc în comparație cu carnea de pește). Alte surse potrivite sunt: alunele, untul de arahide, legumele, ouăle.

PLĂCEREA VINE DE LA … VITAMINA B3!

Vitamina B3 este esențială pentru buna funcționare a întregului sistem metabolic. Pe lângă transformarea alimentelor în energie, această vitamină amplifică sensibilitatea locală și stimularea sexuală.

Cele mai bune surse de vitamina B3 sunt: peștele (ton şi somon), carnea de pui sau curcan, organele de vită, lactatele, sparanghelul, avocado, broccoli, spanac, nuci, cereale integrale, ciuperci, drojdia de bere.

MAI MULTĂ VITAMINA B6, MAI MULT CHEF DE SEX

Vitamina B6 are rol în controlul nivelului acizilor și celorlalte elemente care participă la sinteza anumitor hormoni în organism. Consumul alimentelor care conțin această vitamină determină creșterea apetitului sexual. Iată ce trebuie să includeți în dieta zilnică: ficat, rinichi, fasole, linte, banane și conopidă.

ZAHARURI CU ELIBERARE LENTĂ, PENTRU DURATĂ

Aceste alimente (pe care sportivii le cunosc și le folosesc pentru a stimula producerea constantă de energie în timpul efortului fizic intens) permit creșterea duratei (din punct de vedere fiziologic) actului sexual. Cele mai bune surse: cerealele integrale, bogate în fibre cum ar fi: pastele sau orzul. Cerealele rafinate determină eliberarea rapidă a insulinei în sânge ceea ce determină epuizarea rapidă după un vârf de activitate intensă și, mai mult, influențează negativ și secreția hormonală.

Ovăzul conține L-arginina, un aminoacid care împreună cu oxidul nitric are rolul de a reduce rigiditatea vaselor de sânge. L-arginina este folosită pentru tratarea disfuncției erectile, deoarece ajută la relaxarea mușchilor din jurul organelor genitale masculine. Când aceste vase se măresc, atunci și performantele sexuale cresc, iar această caracteristică este utilă atât în cazul bărbaților, cât și în cazul femeilor.

ULEI DE MĂSLINE PENTRU LUBREFIERE NATURALĂ

Element de bază al regimului mediteranean, uleiul de măsline contribuie la fluidizarea sângelui, permițând acestuia să ajungă mai ușor la vasele fine care vascularizează organele. O bună vascularizare a organelor genitale este cheia plăcerii.

Sursa: Share Care

***

erogen passionEroGenn Passion este o cremă cu gălbenele şi trandafir utilizată în timpul actului amoros, pentru a spori plăcerea şi confortul ambilor iubiţi, datorită calităţii sale de excelent lubrifiant intim, cu valenţe afrodisiace. Nu conţine apă şi este 100% naturală. Se aplică în locul şi în cantitatea dorită, făcând simţurile să pară mult mai rafinate, intense şi senzuale.

Are efect bactericid. Lubrifiantul diminuează fricţiunea şi riscul de apariţie a rănilor sau a fisurilor.

Datorită ingredientelor naturale, crema conferă o plăcută senzaţie de prospeţime şi emoliere.

EroGenn Passion are o compoziție 100% naturală, folosind uleiuri naturale (ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos), ceară de albine, rășină, ulei de tea tree și plante (răchitan, gălbenele, plop, coada șoricelului, mușețel, trandafir, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *