Această femeie suferea de căderea masivă a părului, dar a aplicat pe scalp aceste amestecuri înainte de culcare. Rezultatele? Fantastice!

Pierderea părului este întâlnită destul de frecvent la bărbați – atât de des, încât aceștia s-au obișnuit să nu li se mai pară ceva anormal! Alopecia, termenul utilizat pentru pierderea părului, este mult mai puțin frecventă la femei, însă multe dintre acestea nu doresc să treacă prin astfel de experiențe…

Pierderea părului la femei este cauzată de o serie de factori, cum ar fi dieta sărăcăcioasă, alergiile, stresul, și moștenirea genetică. Dar, din fericire, există modalități prin care putem stimula creșterea părului dacă observăm că începe să se rărească.

Pe lângă numeroasele șampoane medicinale și alte produse cu substanțe de sinteză care pot avea sau nu efectele dorite, avem la dispoziție și produsele naturale, care se găsesc în casă, pe care le puteți încerca pentru a recăpăta bogăția pierdută a părului.

Iată trei măști pe care le putem aplica singure:

1. Ouăle.

Bateți un ou sau două și aplicați direct pe păr, după ce, în prealabil, l-ați umezit cu apă caldă. Amestecul ar trebui să ajungă pe pielea capului pentru a hrăni foliculii piloși. Lăsați oul să acționeze cel puțin 20 de minute, iar apoi clătiți și șamponați.

2. Uleiul de măsline.

O altă mască la fel de eficientă este cea care folosește proprietățile regeneratoare ale uleiului de măsline. Se aplică o cantitate foarte mică de ulei de măsline la nivelul scalpului și se permite acestuia să acționeze timp de cel puțin 45 de minute, cu toate că, este posibil și să acoperiți cu un prosop și să lăsați să acționeze peste noapte.

3. Avocado.

Dimineața, preparați un piure dintr-un avocado foarte copt și adăugați o linguriță de ulei de măsline. Amestecați foarte bine și aplicați ușor pe scalp. Lăsați să acționeze timp de o jumătate de oră, apoi clătiți și spălați ca de obicei.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

masca_par_ginseng_arganMasca de păr VivaNatura este un produs natural, conceput pentru refacerea și fortifierea firul de păr, redând elasticitatea și vitalitatea părului deteriorat. Masca îmbină într-o formulă completă ingrediente cu o acțiune puternică de regenerare a podoabei capilare: uleiuri naturale și substanțe active din plante. Hidratează și redă strălucire părului uscat și tern. Însă este recomandat pentru toate tipurile de păr prin acțiunea sa profund hrănitoare și revitalizantă.

Masca de păr VivaNatura conține un amestec de uleiuri naturale presate la rece, alese special pentru proprietățile lor deosebite în ceea ce privește îngrijirea părului și sănătatea acestuia. Aceste uleiuri prețioase de argan, ricin, germeni de grâu, măsline, palmier, conțin un complex de vitamine E, A, acizi grași nesaturați, omega 3, omega 6, omega 9, care repară firul de păr, sunt antioxidanți puternici, acționând la nivelul scalpului, reduc radicalii liberi, hrănesc pielea capului, redau hidratarea și elasticitatea firului de păr.

Formula unică a măștii de păr este îmbogățită, de asemenea, de multitudinea de nutrienți, vitamine, minerale, oligoelemente, conținută de extractele din plante cum ar fi: brusture, mesteacăn, urzică, tătăneasă, iarbă mare, nuc. Acestea au proprietatea de a stopa căderea părului, de a fortifia firul de păr și rădăcina acestuia. Stimulează creșterea și îngroșarea firului de păr, făcându-l rezistent și sănătos. Calmează pielea capului, au acțiune antiinflamatorie, elimină senzațiile de mâncărime și iritare, curăță în profunzime și echibrează secreția de sebum. Pentru părul uscat Masca regeneratoare VivaNatura este o adevărată binefacere deoarece hidratează și întărește părul casant și firele despicate. Părul devine mătăsos, strălucitor și ușor de pieptanat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *