Cum puteți scăpa rapid de vergeturi

Vergeturile sunt linii vizibile pe suprafața pielii, adesea cu diferențe de culoare și striații față de aspectul normal al pielii.

Vergeturile se găsesc în principal pe peretele abdominal, dar pot apărea, de asemenea, peste coapse, partea superioară a brațelor, fese și sâni în cazurile în care țesutul conjunctiv este „întins” dincolo de puterea flexibilității sale datorită expansiunii rapide sau contracției pielii.

Vergeturile pot face să resimțiți disconfort în legătură cu aspectul general al pielii. Din fericire, există mai multe metode naturale de a reduce aspectul neplăcut al acestora.

Uleiul de ricin

Uleiul de ricin, care este utilizat în tratamentul mai multor probleme ale pielii, cum ar fi ridurile, petele de vârstă, alunițele, depigmentările, liniile fine și coșurile, poate fi, de asemenea, folosit pentru a scăpa de vergeturi.

1. Aplicați ulei de ricin pe vergeturi și masați ușor zona cu mișcări circulare timp de 5 până la 10 minute.
2. Înfășurați zona cu un prosop subțire, din bumbac. Cu ajutorul unei sticle de apă caldă, se menține o anumită temperatură pe zona afectată, timp de cel puțin o jumătate de oră.
3. Se repetă acest proces zilnic, timp de cel puțin o lună pentru a observa rezultate pozitive.

Sucul de cartofi

Sucul de cartofi conține vitamine și minerale, care stimulează creșterea și refacerea celulelor pielii.

1. Se taie un cartof de mărime medie în felii groase.
2. Se aplică feliile subțirei de cartofi pe vergeturi timp de câteva minute. Asigurați-vă că amidonul din cartof acoperă zona afectată.
3. Se lasă sucul de cartofi să acționeze și apoi se spală cu apă călduță.

Lucerna

Frunzele plantei conțin opt aminoacizi esențiali, care sunt eficienți în menținerea bunei sănătăți a pielii. Acestea sunt, de asemenea, bogate în proteine ​​și vitaminele E și K, ce ajută la hrănirea pielii.

1. Se amestecă pudră de lucernă, cu câteva picături de ulei de mușețel pentru a forma o pastă fină.
2. Se masează pasta pe zona afectată de două până la trei ori pe zi.
3. Se repetă această operație zilnic timp de câteva săptămâni și veți observa îmbunătățiri remarcabile ale aspectului pielii.

Sursa: Top10HomeRemedies

* * *

Crema-antivergeturiDatorită compoziţiei bogate în uleiuri naturale şi ingrediente active Crema antivergeturi cu unt de shea şi cătină Vivanatura are un puternic efect asupra straturilor profunde ale pielii, ajutând la restaurarea funcţiilor celulareşi a unei microcirculaţii corecte.

Crema antivergeturi Vivanatura previne apariţia vergeturilor şi stimulează regenerarea celulară.Se aplică pe zonele predispuse, pe abdomen, fese, şolduri, sâni, masându-se până la absorbţia completă. Masajul se realizeaza încă din primele luni ale sarcinii.Crema este recomandatăşi persoanelor cu fluctuaţii de greutate sau care urmeaza o dietă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *