Aveți părul deteriorat de vopsirile repetate? Acest amestec este exact ceea ce aveți nevoie pentru repararea structurii firelor de păr

Dacă aveți părul deteriorat datorită utilizării repetate a coloranților de păr sau pur și simplu doriți să reparați firele de păr afectate de alți factori poluanți, atunci acest remediu natural este exact ceea ce vă trebuie.

INSTRUCȚIUNI:

Veți avea nevoie de o linguriță de miere sau zahăr la care să adăugați o linguriță de lapte cald. Veți avea nevoie, de asemenea, de 20g de drojdie proaspătă, în cazul în care nu găsiți la magazine, puteți înlocui cu drojdie uscată. Este important să ne amintim că un pachet de 7g de drojdie uscată este echivalent cu aproximativ 40 g de drojdie proaspătă.

Lăsați amestecul la cald timp de aproximativ 15-20 de minute pentru ca drojdia din compoziția acestuia să fermenteze. După ce timpul de acțiune a acesteia s-a finalizat, se aplică amestecul pe rădăcinile părului proaspăt curățat și umed. Apoi, continuați aplicarea amestecului către capetele părului. Procedeul funcționează la fel de bine și pentru părul nespălat, dar este de preferat să faceți operația imediat după duș sau după ce vă spălați părul.

În continuare, va trebui să acoperiți părul cu o pungă de nailon și să puneți un prosop cald peste el. Această operație va stimula acțiunea drojdiei supra părului deteriorat, ceea ce va determina creșterea concentrației de minerale, proteine ​​și vitamine disponibile pentru firele de păr. Amestecul a va fi absorbit în foliculii piloși ceea ce va contribui la menținerea stării generale de sănătate a părului.

Este ideal să aplicați acest amestec pe păr de cel puțin două ori pe săptămână, pe o perioadă de 6-8 săptămâni. Acest procedeu are rolul de a reface complet structura firului de păr!

Sursa: SimpleOrganicLife

***

masca_par_ginseng_arganMasca de păr VivaNatura este un produs natural, conceput pentru refacerea și fortifierea firul de păr, redând elasticitatea și vitalitatea părului deteriorat. Masca îmbină într-o formulă completă ingrediente cu o acțiune puternică de regenerare a podoabei capilare: uleiuri naturale și substanțe active din plante. Hidratează și redă strălucire părului uscat și tern. Însă este recomandat pentru toate tipurile de păr prin acțiunea sa profund hrănitoare și revitalizantă.

Masca de păr VivaNatura conține un amestec de uleiuri naturale presate la rece, alese special pentru proprietățile lor deosebite în ceea ce privește îngrijirea părului și sănătatea acestuia. Aceste uleiuri prețioase de argan, ricin, germeni de grâu, măsline, palmier, conțin un complex de vitamine E, A, acizi grași nesaturați, omega 3, omega 6, omega 9, care repară firul de păr, sunt antioxidanți puternici, acționând la nivelul scalpului, reduc radicalii liberi, hrănesc pielea capului, redau hidratarea și elasticitatea firului de păr.

Formula unică a măștii de păr este îmbogățită, de asemenea, de multitudinea de nutrienți, vitamine, minerale, oligoelemente, conținută de extractele din plante cum ar fi: brusture, mesteacăn, urzică, tătăneasă, iarbă mare, nuc. Acestea au proprietatea de a stopa căderea părului, de a fortifia firul de păr și rădăcina acestuia. Stimulează creșterea și îngroșarea firului de păr, făcându-l rezistent și sănătos. Calmează pielea capului, au acțiune antiinflamatorie, elimină senzațiile de mâncărime și iritare, curăță în profunzime și echibrează secreția de sebum. Pentru părul uscat Masca regeneratoare VivaNatura este o adevărată binefacere deoarece hidratează și întărește părul casant și firele despicate. Părul devine mătăsos, strălucitor și ușor de pieptanat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *