5 Remedii naturale pentru tenul uscat

Este din ce în ce mai rece și aerul de afară devine din ce în ce mai uscat – cel puțin în emisfera nordică. În perioada anotimpului rece aerul devine mai uscat și probabil că așa se simte și pielea ta. Dar utilizarea intensă a loțiunilor s-ar putea să nu fie cea mai eficientă soluție. Ca și în cazul altor afecțiuni ale pielii inclusiv eczemele și ridurile, pielea uscată este adesea cel mai bine tratată din interior. Acesta este un alt fel de a spune că puteți găsi numeroase remedii pentru pielea uscată chiar în bucătăria dumneavoastră.

Există mai multe alimente care pot ajuta pielea să lupte împotriva frigului din anotimpul rece. Includerea acestor alimente în dieta de pe perioada anotimpului rece va ajuta la menținerea unei bune hidratări pe parcursul lunilor de iarnă:

1. Remedii pentru pielea uscată – semințe de in și nuci

Ambele sunt surse importante de grăsimi omega 3, excelente pentru reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii și ajută la reținerea apei în țesuturi.

2. Ardei gras și citrice

Aceste legume și fructe sunt surse excelente de vitamina C. Vitamina C este esențială în reținerea colagenului în piele căreia îi menține fermitatea și suplețea. Un studiu publicat în Jurnalul American de Nutriție Clinică a constatat că aportul alimentar mai mare de vitamina C are efectul de a reduce vizibilitatea ridurilor.

3. Semințe de floarea-soarelui

De asemenea remedii importante pentru pielea uscată, semințele de floarea soarelui sunt pline de vitamina E, pe care o regăsim, de fapt, în unele loțiuni de corp. Așadar, mai degrabă decât să cheltuiți bani pe produse scumpe pentru întreținerea pielii care să conțină vitamina E, puteți economisi bani adăugând-o la dieta obișnuită.

4. Proteine

Fie că provin din carne sau nuci și legume de culoare verde închis, proteinele sunt cruciale în menținerea sănătății pielii. Cercetările arată că femeile cu mese bogate în proteine ​​au avut mai puține riduri sau afecțiuni ale pielii. Acestea ajută le menținerea unei bune hidratări.

5. Apa

Fără hidratarea oferită de apa obișnuită, pielea ta va fi uscată, iar dacă nu suntem hidratați și din interior, bariera dvs. de protecție va deveni iritată și ridată. Consumați aproximativ doi litri de apă în fiecare zi pentru a obține cele mai bune beneficii pentru sănătate.

Sursa: Natural Society

***

Pachetul pentru îngrijirea tenului conține 3 produse la un preț avantajos:

1. Cremă de față cu aur și argint – 75 ml

2. Cremă demachiantă „fără lacrimi” cu migdale și argint – 75 ml

3. Mască de față cu argilă și trandafir – 75 ml

1. Cremă de față cu aur și argint – 75 ml

Preț: 37.30 lei 30.00 lei

Crema de față cu aur și argint este un produs natural care hidratează și regenerează tenul, conferindu-i strălucire și vigoare. Aurul şi argintul, împreună cu acidul hyaluronic, untul de shea, uleiurile naturale și substanțele active din plante, determină multiple efecte anti-aging și antioxidante. Uleiurile naturale presate la rece pătrund foarte ușor în piele şi hrănesc ţesuturile.

Conține 98% substanțe naturale.

2. Cremă demachiantă „fără lacrimi” cu migdale și argint – 75 ml

Demachierea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Conține 99% substanțe naturale.

3. Mască de față cu argilă și trandafir – 75 ml

Masca de faţă este un produs 99,2% natural, eficient în regenerarea epidermei la nivelul feţei. Ingredientele active stimulează microcirculația sanguină și reînnoirea celulară, determinând astfel efectul profund de regenerare. Lasă pielea să respire, înlăturând excesul de sebum și impuritățile, previne acneea.

Conține 99,2% substanțe naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *