5 remedii naturale pentru eliminarea uscăciunii vaginale

Uscăciunea vaginală poate fi observată la aproape toate femeile care au ajuns la stadiul de menopauză, precum și infecții bacteriene. Scăderea nivelului de estrogen poate determina apariția infecțiilor vaginale care, la rândul lor fac să apară probleme cum ar fi uscăciunea vaginală.

Mâncărimea intensă sau durerea sunt doar două simptome ale uscăciunii vaginale. Actele sexuale devin dureroase, de asemenea, deoarece odată cu aceste simptome apare și reducerea elasticității pereților vaginali, ceea ce nu face decât să agraveze situația tegumentelor. Iată câteva remedii extraordinare pe care le puteți folosi acasă pentru a scăpa de uscăciunea vaginală:

5 remedii naturale pentru eliminarea uscăciunii vaginale

1. Consumul crescut de apă este una dintre cele mai eficiente și mai simple metode de tratare a uscăciunii vaginale. Utilizarea de lubrifianți care conțin apă, prin urmare, poate fi avantajoasă în depășirea problemei.

2. Aloe vera gel este un alt remediu excelent în cazul acestei probleme datorită proprietăților cicatrizante și reparatorii ale acestei plante. Un amestec de gel de aloe vera și lapte proaspăt pot fi utilizate în tratarea problemei foarte eficient.

3. De asemenea, uscăciunea vaginală poate fi tratată eficient cu ajutorul uleiului de in. Uleiul de semințe de in este benefic în creșterea lubrifierii vaginului datorită conținutului său bogat de fitoestrogeni.

4. Uleiul de arbore de ceai (Teatree) este extrem de util în tratarea uscăciunii vaginale datorită proprietăților sale antifungice deosebite.

5. Dong Quai este o altă plantă utilă care poate fi utilizată în tratarea dificultăților determinate de uscăciunea vaginală. Dong Quai (Talpa Gâștei) conține vitaminele E, A și B12 iar cercetătorii au izolat cel puțin sase derivate ale cumarinei existente în această plantă, care exercită efecte antispasmodice și vasodilatatoare.

Consumul de pește, cum ar fi somonul, dovleac, semințe de susan și nuci din abundență pot fi utile în ameliorarea simptomelor determinate de modificare nivelului de estrogen. Mai mult, sucurile de fructe proaspete pot fi consumate în cantități mari pentru îmbunătățirea acelorași simptome.

Consumul de tătăneasă poate determina îmbunătățirea lubrifierii. Tătăneasa se dovedește a fi benefică nu numai în ameliorarea uscăciunii vaginale, dar și a mâncărimii locale.

Evitați băile spumante și săpunurile parfumate deoarece substanțele conținute de acestea pot fi considerate una dintre cauzele majore ale acestor probleme.

Sursa: Find Home Remedy

***

EroGenn Passion este o cremă cu gălbenele şi trandafir utilizată în timpul actului amoros, pentru a spori plăcerea şi confortul ambilor iubiţi, datorită calităţii sale de excelent lubrifiant intim, cu valenţe afrodisiace. Nu conţine apă şi este 100% naturală. Se aplică în locul şi în cantitatea dorită, făcând simţurile să pară mult mai rafinate, intense şi senzuale.

Are efect bactericid. Lubrifiantul diminuează fricţiunea şi riscul de apariţie a rănilor sau a fisurilor.

Datorită ingredientelor naturale, crema conferă o plăcută senzaţie de prospeţime şi emoliere.

EroGenn Passion are o compoziție 100% naturală, folosind uleiuri naturale (ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos), ceară de albine, rășină, ulei de tea tree și plante (răchitan, gălbenele, plop, coada șoricelului, mușețel, trandafir, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *