4 Tratamente care vă scapă de acnee peste noapte

Cu toate că este cel mai frecvent o experiență de care avem parte în perioada de pre-adolescență, pielea fiecăruia are cel puțin o mică șansă de apariția e unei crize periodice de acnee. Iată câteva modalități naturale pentru a curăța fața, care nu vor face gaură în buget…

1. Tratamentele cu aburi

Utilizarea aburului este o metodă excelentă pentru a deschide porii, și a-i curăța de bacterii, toxine și sebumul care face ca aceștia să fie înfundați pe tot parcursul zilei.

2. Mentă proaspătă

Pasta de dinți este un tratament incredibil de eficient pentru tenul cu probleme acneice, și lasă o senzație răcoroasă și odihnitoare la final. Singurul lucru important este să utilizați pasta de dinți albă, deoarece pasta de dinți cu gel nu are aceleași efecte.

3. Tratamentul cu tea tree, sau arbore de ceai

Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antibacteriene, care toate au efecte uimitoare în tratarea acneei. Eliminarea bacteriilor din piele poate reduce drastic șansele de apariție a acesteia. Pentru a crea acest tratament, se amestecă pur și simplu o lingură de suc de aloe, cu câteva picături de ulei de arbore de ceai. Acesta se aplică pe față timp de cel puțin 20 de minute înainte de spălare, sau puteți aplica pur și simplu ulei de arbore de ceai pe zonele afectate, cu un tampon de bumbac și să spălați după 20 de minute.

4. Folosiți lămâi proaspete

Concentrația mare de vitamina C din lămâi, este responsabilă pentru abilitățile acestui fruct de luptă împotriva acneei. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie să stoarceți sucul proaspăt, deoarece cel îmbuteliat poate avea conservanți potențial dăunători.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

lotiune-purificatoare-antiacneicaLoţiunea este recomandată tenului cu imperfecţiuni, acneic.

Are efect astringent, tonifiant şi purificator. Îndepărtează împurităţile şi celulele moarte, eliberând porii.

Conţine ingrediente active cum ar fi aloe vera, superox, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, şi extracte din plante cu puternice propietăţi antimicrobiene, antioxidante şi regenerante.

Calmează tenul şi reglează secreţia glandelor sebacee.

Mod de utilizare: Se aplică după folosirea măștii antiacneice sau în mod individual dimineaţa şi seara, ştergând uşor faţa cu un tampon demachiant îmbibat cu loţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *