4 Rețete secrete cu ingrediente naturale care pot vindeca acneea

acneeDe-a lungul timpului s-au experimentat numeroase combinații speciale care să poată curăța tenul de efectele neplăcute ale acneei prin metode naturale și în final s-au descoperit cele mai eficiente metode pentru a trata definitiv acneea.

1. Curățarea cu ulei efectuată seara

Cu toate că mulți sunt reticenți în ceea ce privește ideea de sufocare a tenului cu ulei, efectele benefice ale acestui tip de tratament se simt la nu mai puțin de o oră de la efectuare. Combinația de uleiuri de trandafir, măsline și macadamia îndepartează toate urmele de machiaj și lasă pielea moale.

Cel mai important, producția de sebum a feței are tendințe de normalizare. Acest lucru se datorează faptului că, datorită excesului de ulei de pe față, tenul nu mai are nevoie să supra-compenseze producând sebum cum se întâmplă atunci când ne spălăm doar cu săpun.

2. Curățarea cu miere dimineața

Dimineața, spălați-vă fața cu miere.  Cu degetele ușor umezite, masați aproximativ 1/2 linguriță de miere pe fața uscată și apoi clătiți. Proprietățile antibacteriene ale acesteia a inhiba erupțiile cutanate ulterioare. În plus, mierea îndepărtează excesul de ulei, lăsând în același timp pielea hidratată.

3. Toner cu oțet de mere pentru acnee

Dimineața și seara, pulverizați pe față un amestec compus din 2/3 soluție de Hammamelis și 1/3 oțet natural de mere. Oțetul de mere conține acizi de exfoliere blândă pentru a calma acneea și echilibrează pH-ul pielii. De asemenea, permite sebumului facial să se resoarbă rapid și uniform.

4. Ulei făcut în casă pentru tratarea acneei

Adăugați într-un recipient curat 100 ml de ulei de jojoba pe care îl amestecați cu câteva picături de ulei din semințe de morcov. Uleiul de jojoba va dizolva excesul de sebum fără a determina supra-uscarea pielii, iar uleiul de semințe de morcov are caracteristici reparatorii și vindecă semnele lăsate pe piele.

De ce să alegem căi naturale de a vindeca acneea ?

Normalizarea producția de sebum a pielii, prin folosirea de tratamente locale blânde în paralel cu exfolierea și echilibrarea hormonală prin acupunctură reprezintă o soluție mai eficientă și mai sigură pentru acnee decât aplicarea substanțelor chimice de sinteză pe un ten sensibilizat deja.
Sunteți pasionați de îngrijirea eficientă a pielii fără utilizarea de ingrediente toxice? Atunci, împărtășiți cu prietenii dvs. aceste sfaturi!
Sursa: Empowered Sustenance

 ***
Vivanatura vine în întâmpinarea acestui tip de probleme ale tenului și vă propune spre utilizare crema antiacneică cu propolis și argilă activă.
Produsul este are ingrediente 100% naturale, eficiente în tratarea acneei. Compoziția este completată sinergic cu substanțe active din plante cum ar fi:  lavandă, gălbenele, aloe vera, ulei de tea tree. Acestea au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic și mai ales, dezinfectant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *