6 Beneficii uimitoare ale utilizării tratamentului cu gheață pentru piele

gheata-pieleBeneficiile acestui popular ritual efectuat dimineața și seara pentru a obține o piele cu un aspect mai îngrijit sunt uluitoare. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ceea ce ar putea deveni rapid tehnica dvs. preferată de îngrijire a pielii.

1. Piele strălucitoare

Atunci când se aplică pe piele, cuburile de gheată ajută la intensificarea circulației sângelui ceea ce conferă pielii o strălucire naturală, sănătoasă. Pentru a da pielii o tentă și mai radiantă puteți folosi cuburi de gheață cu sucuri naturale de fructe.

2. Reducerea petelor

Cuburile de gheață pot ajuta la reducerea inflamației și roșeței determinată de coșuri și pete. Puteți aplica direct cuburile de gheață pe zonele afectate de acnee pentru câteva secunde până când acestea amorțesc și operația poate fi realizată odată la două zile.

3. Tratament pentru cearcăne

O combinație de suc de castravete și apă congelate poate fi utilizată pentru reducerea cu succes a cearcănelor. Mai mult, tratamentul va ajuta și la reducerea umflăturilor rezultate în urma nopților nedormite.

4. Tonifiant pentru piele

Cuburile de gheață reprezintă cel mai ieftin tonifiant pentru piele. Îl puteți utiliza înainte de aplicarea machiajului pentru reducerea dimensiunilor porilor de sub machiaj ceea ce va da fondului de ten un aspect neted și fără imperfecțiuni.

5. Substitut pentru machiaj

Nu aveți timp de machiaj? Atunci, puteți aplica cuburi de gheață folosind o folie de pânză care vă poate ajuta să obțineți un aspect radiant și proaspăt, fără urme de machiaj. Astfel puteți obține acel aspect natural!

6. Previne apariția ridurilor

Gheața are proprietatea de a încetini apariția ridurilor și ușura semnele îmbătrânirii.
Sfaturi importante pe care e bine să ni le amintim despre beneficiile aplicării de gheață pe piele:

1. Gheața se aplică fără a utiliza o pânză dar întotdeauna amintiți-vă să purtați mănuși, astfel încât să puteți ține gheața în mod corespunzător.
2. Utilizarea unei pânze între gheață și piele va avea același efect ca și în cazul în care se aplică gheață direct pe față.
3. Frigul extrem poate sparge capilarele de sub piele, astfel încât nu se aplică gheața direct din congelator.
4. De asemenea, nu este indicat să utilizați gheața direct pe pielea care deja suferă de pe urma capilarelor sensibile sau să o folosiți prea mult timp.
5. În cazul în care senzația de rece devine prea inconfortabilă, opriți procedura. Evitați aplicarea pe o anumită zonă mai mult de 15 minute.
6. Puteți opta pentru apă specială folosită pentru cuburile de gheață, cum ar fi apa de trandafiri, lămâie, ceai verde, ceai de mușețel, castravete și alte ingrediente prietenoase pentru piele, în funcție de nevoile dvs. de îngrijire a acesteia.

Sursa: Bahamas Acupuncuture

***

Înainte de efectuarea tratamentului ce conferă pielii tonifiere naturală, vă recomandăm să folosiți masca de față cu argilă activă și trandafir, de la Vivanatura. Formula benefică și eficientă a acesteia va conferi tenului strălucire și vigorare datorită conținutului de uleiuri naturale, care au puternice efecte antioxidante și regeneratoare și a extractului de gălbenele și mușețel, care calmează iritațiile și curăță porii lăsând tenul proaspăt și curat.

După îndepărtarea măştii cu apă călduţă, recomandăm aplicarea Cremei de față pentru ten normal si sensibil, cu argint si aur coloidal, pentru menținerea de lungă durată a efectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *