4 dintre cele mai populare REMEDII pentru calmarea durerilor de dinți

O durere de dinți apare în mod normal, atunci când nervul dintelui ajunge să fie iritat. În general, o astfel de condiție este atinsă atunci când există o carie la nivelul dintelui.

Durerile dentare sunt afecțiuni severe și au fost comparate cu durerea produsă de un accident vascular cerebral sau cardiac. Iată 4 dintre cele mai cunoscute remedii naturale care pot ameliora durerile de dinți:

1. Se aplică ulei de cuișoare pe dintele afectat: studiile au dovedit că uleiul de cuișoare poate amorți nervul dentar. Cu toate acestea, aplicarea excesivă a uleiului de cuișoare poate duce la agravării durerii deoarece în cazul în care uleiul pătrunde în țesuturile sensibile ale gingiilor sau limbii, va determina acutizarea durerilor.

2. Se prepară o pastă de ghimbir și ardei iute: pasta trebuie să conțină cantități egale din aceste două condimente cu puternice proprietăți anestezice. Mențineți până când durerea cedează sau până la limita suportabilității. Evitați contactul amestecului cu gingiile și limba, deoarece poate provoca o senzație de arsură.

3. Se clătește gura cu apă sărată: pentru aceasta dizolvați o linguriță de sare cu vârf într-un pahar cu apă și clătiți cât mai mult posibil. Sarea cu apă curăță dinții și, de asemenea, reduce inflamația gingiilor. Se repetă procesul, atâta timp cât aveți nevoie.

4. Clătiți gura cu ceai de mentă: Menta este recunoscută pentru capacitatea de a amorți nervii. Planta are, de asemenea, proprietăți astringente, care pot reduce inflamația și potoli durerea.

Sursa: Metagirly

.  .  .

pasta-dinti-herbal-vivanaturaGennaDent Herbal este o pastă de dinți spumantă, cu argilă și plante, cu un conținut de 95% substanțe naturale, pentru uz curent. Deoarece pastele de dinți naturale sunt altfel decât cele cu care ne-am obișnuit, Laboratoarele GennaDent au găsit o soluție adaptată preferințelor majorității consumatorilor, combinând eficiența unei paste de dinți naturale, cu proprietățile unei paste de dinți comerciale.

Formula pastei de dinți Herbal are la bază ingrediente active cu un rol protector la nivelul întregii cavități bucale și al gingiilor, împiedică formarea tartrului și apariția cariilor. Argila activă, propolisul, aloe vera și extractele naturale din plante acționează sinergic, potențențându-și calitățile curative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *