11 Trucuri naturale pentru a scăpa de celulită definitiv – partea I

Celulita – denumirea sub care sunt cunoscute depozitele adipoase sub-dermice care dau pielii o textură de „coajă de portocală”, ne determină adesea să alegem blugii în locul pantalonilor scurți – și este, de obicei cauzată de acțiunea mai multor factori. Unele persoane au o predispoziție genetică pentru celulită. Pentru altele pot exista probleme hormonale care acționează nevăzut. Dieta deficitară, fumatul, perioadele lungi petrecute în postura șezând sau în picioare într-un singur loc și slaba circulație sunt, de asemenea, printre cauzele comune care duc la apariția celulitei.

Deși există multe soluții chimice și chirurgicale costisitoare care oferă rezultate mai rapide, există, de asemenea, multe remedii naturale ieftine care vor reduce drastic aspectul de celulită și vor scăpa corpul de excesul nedorit de grăsime.

1. Hidratați-vă adecvat

Este adevărat că, dacă nu se oferă corpului destulă apă pentru a funcționa bine, acesta nu va fi capabil să elimine eficient celulita. Din acest motiv, menținerea unei hidratări adecvate este regula numărul unu când vine vorba de a scăpa de „grăsimea nedorită.”

2. Perierea uscată

Odată ce ați rezolvat problema aportului de apă, încercați perierea uscată pentru a elimina celulita. Această metodă este considerată de mulți a fi cel mai eficient remediu natural în cazurile severe ale acestei afecțiuni. De cele mai multe ori, femeile remarcă o reducere semnificativă a celulitei doar după o lună.

3. Uleiul De cocos

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de nucă de cocos sunt multe și includ capacitatea de a crește rata metabolismului, de a reduce foamea și de a îmbunătăți elasticitatea pielii. Încercați să adăugați câteva linguri de ulei de nucă de cocos pe zi, în dietă pentru a vă ajuta să ardeți grăsimile mai eficient și să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate. În plus, puteți folosi uleiul de nucă de cocos pentru a masa zonele corpului afectate de celulită.

4. Gomaj cu cafea

Multe femei au constatat că un simplu amestec de zaț de cafea și apă caldă poate fi folosit cu succes. Utilizați acest tip de gomaj timp de zece minute de două ori pe săptămână, pe zonele în care se dorește reducerea celulitei. Ar trebui să puteți remarca unele rezultate foarte bune după patru săptămâni de tratament regulat.

5. Rolerul dermic

Chiar dacă auto-tratamentul cu un roller dermic poate fi dureros – mai ales atunci când este utilizat în zonele sensibile – acesta nu reprezintă decât o altă metodă încercată și dovedită pentru stimularea producției de colagen în epidermă.

Sursa: Natural Living Ideas

♦♦♦

Crema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.

Conținutului de ardei iute, guarana, cofeină din cafea verde, ceai verde, teină, iederă are efect de încălzire, îmbunătățind circulația sangvină, tonifică venele, diminuează nodozitățile. Cofeina din cafeaua verde crește consumul energetic favorizând arderea grăsimilor, care împreună cu iedera, redau suplețea și normalizează metabolismul pielii. Guarana din compoziție, are ca efecte: drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular.

Crema anticelulitică VivaNatura cu guarana și ceai verde, conține un complex de 98% substanțe naturale cu rol puternic de ardere a grăsimilor, pielea devine netedă și fermă, capătă contur și elimină depunerile inestetice cu aspect de valuri. Primele rezultate apar după cca. 21 de zile. Pentru obținerea efectelor maxime, aplicarea se va realiza timp de 60 de zile.

Citește și: 11 Trucuri naturale pentru a scăpa de celulită definitiv – partea a -II-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *