VivaNatura – Cremă de mâini cu Jojoba si Galbenele

Este o cremă naturala , special creata pentru catifelarea mainilor, care protejeaza , rasfata , hraneste , regenereaza si hidrateaza epiderma.Uleiurile naturale de jojoba si de masline, impreuna cu glicerina si extractul de galbenele au calitatea de a patrunde foarte repede in piele , realizand adevarate „minuni” , cu mainile noastre. Argintul coloidal dezinfecteaza si regenereaza pielea, iar aroma naturala de portocale dulci , confera un parfum subtil, exotic. Mainile capata un aspect sanatos si o delicatete  de invidiat !  Visul devine realitate , datorita Cremei pentru maini cu jojoba si galbenele de la VivaNatura !crema-maini-jojoba-galbenele-vivanatura
.
Contine 98 % substante naturale ( ulei de palmier, ulei de masline, ulei de jojoba,  glicerina sursa vegetala,   galbenele, musetel, ulei esential de portocale , argint coloidal…).
Fara parabeni.
 
Leonard Radut formula.
 
Este o cremă naturala , special creata pentru catifelarea mainilor, care protejeaza , rasfata , hraneste , regenereaza si hidrateaza epiderma.Uleiurile naturale de jojoba si de masline, impreuna cu glicerina si extractul de galbenele au calitatea de a patrunde foarte repede in piele , realizand adevarate „minuni”. Argintul coloidal dezinfecteaza si regenereaza pielea, iar aroma naturala de portocale dulci , confera un parfum subtil, exotic. Mainile capata un aspect sanatos si o delicatete  de invidiat !