VivaNatura.ro

Este o cremă naturala , special creata pentru catifelarea mainilor, care protejeaza , rasfata , hraneste , regenereaza si hidrateaza epiderma.Uleiurile naturale de jojoba si de masline, impreuna cu glicerina si extractul de galbenele au calitatea de a patrunde foarte repede in piele , realizand adevarate „minuni” , cu mainile noastre. Argintul coloidal dezinfecteaza si regenereaza pielea, iar aroma naturala de portocale dulci , confera un parfum subtil, exotic. Mainile capata un aspect sanatos si o delicatete  de invidiat !  Visul devine realitate , datorita Cremei pentru maini cu jojoba si galbenele de la VivaNatura !crema-maini-jojoba-galbenele-vivanatura

.

Contine 98 % substante naturale ( ulei de palmier, ulei de masline, ulei de jojoba,  glicerina sursa vegetala,   galbenele, musetel, ulei esential de portocale , argint coloidal…).

Fara parabeni.

 

Leonard Radut formula.

 

Este o cremă naturala , special creata pentru catifelarea mainilor, care protejeaza , rasfata , hraneste , regenereaza si hidrateaza epiderma.Uleiurile naturale de jojoba si de masline, impreuna cu glicerina si extractul de galbenele au calitatea de a patrunde foarte repede in piele , realizand adevarate „minuni”. Argintul coloidal dezinfecteaza si regenereaza pielea, iar aroma naturala de portocale dulci , confera un parfum subtil, exotic. Mainile capata un aspect sanatos si o delicatete  de invidiat !