VivaNatura – Cremă de corp cu ulei de portocale si unt de shea


  Avem de-a face cu o crema de corp naturala, revolutionara, pentru intretinerea , hidratarea  si  regenerarea epidermei la nivelul corpului.
Formula usoara , cu absorbtie rapida in piele , asigura hidratare de durata si o senzatie placuta de revigorare pentru piele. Rasfata-ti trupul cu o crema delicata cu un parfum subtil de portocal!

Cremă de corp cu portocale dulci
Cremă de corp cu portocale dulci

Principiile active din plante sunt prezente in Crema de corp cu ulei de portocale si unt de shea in cantitati mai mari decat uzual , oferind  protectie , emoliere si regenerare.
Uleiurile naturale de migdale  si  jojoba patrund  foarte repede in piele si hranesc tesuturile in profunzime. 
Uleiul de palmier, de masline si cel de portocala dulce au efect regenerator , antioxidant  si revigorant asupra pielii. Untul de shea (Butyrospermum Parki ) denumit si „Aurul Africii”, are continut ridicat de vitamina A si E ajuta la regenerarea celulelor si are efect anti-imbatranire.
Masand zilnic pielea corpului, imbunatatim tonusul pielii , o energizam si ii oferim protectie in verile toride. „Masajul amplifică – hormonul fericirii – serotonina” 98 % substante naturale Leonard Radut formula.