Varicastan – Crema de masaj pentru picioare cu hamamelis si castan

Laboratoarele Genna VivaNatura vin cu un nou produs in paleta de ofert, un produs de top – VARICASTAN Crema de masaj pentru picioare cu hamamelis si castan.
Crema naturala VARICASTAN este un real balsam al picioarele obosite, inflamate, cu circulatie periferica deficitara si varice.
Continutul bogat in ingrediente vegetale active are actiune regeneratoare si antiinflamatoare cu efecte de calmare si drenare a circulatiei sanguine la nivelul picioarelor.
Efectele sunt date de: uleiurile de nuc, susan, masline, de principiile active din: castan, hamamelis, salcie, lavanda, árnica, menta, tea tree, galbenele, tataneasa, afin, maces, etc.
Crema Varicastan se aplica in mod general seara, la alegere si ziua pe picioarele spalate , se maseaza bland, dar insistent pana la absortia in piele.
Dupa aplicare se simte o senzatie de racorire si calmare a picioareleor obosite si umflate, iar efectul pe termen lung este o imbunatatire a circulatiei sanguine periferice prin drenarea si regenerarea vaselor sanguine.
Varicastan este un produs cu 100% ingrediente naturale.
Leonard Radut formula.