Usturoi, oțet de mere și miere: Amestecul natural puternic care tratează mai multe boli

Usturoiul este cunoscut pentru numeroasele sale beneficii aduse sănătății. Acesta ajută la reducerea tensiunii arteriale, colesterolului și determină îmbunătățirea funcției cardiace printre altele.

Mierea este un aliment renumit deoarece poate avea o perioadă de valabilitate nelimitată și ajută la îmbunătățirea memoriei, somnului și luptă împotriva bacteriilor nedorite, printre multe alte beneficii.

Oțetul de mere, de asemenea, ucide bacteriile nedorite, reduce nivelul de zahăr din sânge și este bun pentru inimă. Acesta conține toate mineralele esențiale și oligoelementele prezente în fructele din care a fost preparat. Este bogat în potasiu, magneziu, calciu, fosfor, sulf, siliciu și fier. Oțetul de mere este recomandat mai ales celor care au lipsă de potasiu în organism.

Totuși, atunci când aceste trei ingrediente sunt combinate, beneficiile compoziției se potențează reciproc și cele trei ingrediente devin mai eficiente.

Ingrediente (proaspete, naturale și organice sunt cele mai bune întotdeauna):
• 1 cană oțet de mere organic
• 1 ceașcă de miere, organică și nepasteurizată
• 12 căței de usturoi proaspeți

Amestecați toate ingredientele timp de 1-2 minute sau până când par a fi bine omogenizate, apoi depozitați în frigider.

Menstruație abundentă

În fiecare dimineață, pe parcursul ciclului menstrual, se bea cate un pahar de apa cu 1-2 linguri din această compoziție. Consumul regulat al acesteia poate schimba termenul de începere a ciclului, de aceea, înainte de ciclu cu 4 zile, opriți tratamentul.

Afecțiuni cardiace

Persoanelor cu inima bolnavă li se recomandă sa bea acest amestec fiert. Soluția curăță arterele de grăsimile depuse și întărește mușchiul cordului.

Tuse

Se amestecă 3 linguri din compoziție cu o linguriță de aloe. Se iau de 3-4 ori pe zi cate doua lingurițe, înainte de masă.

Impotență

Se fierbe o ceașcă de oțet de mere cu 7-10 căței de usturoi și o lingură de miere timp de 5 minute. Amestecul se lasă la răcit și apoi se consumă ca un ceai.

Balonări și indigestii

Puneți două linguri din amestecul de bază într-o ceașcă cu apă și încălziți-o la aceeași temperatură ca pe cafea sau ceai.

* Este recomandat să consumați amestecul în termen de 5 zile, dacă este posibil pe stomacul gol, dimineața este un moment excelent. Se poate folosi după o perioadă 5 zile, dar eficacitatea sa nu va fi la aceeași.

Sursa: Viral Alternative News

One thought on “Usturoi, oțet de mere și miere: Amestecul natural puternic care tratează mai multe boli

  1. Lia says:

    Cred in utilitatea tratamentelor naturiste, a postului… Stie cineva reteta cu: usturoi, otet de mere, hrean, turmeric, ghimbir, piper cayenne? Dacă DA, trimiteți, va rog pe
    adresa mea de email ,,liontina_crisan@yahoo.com”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *