Albește dinții cu aceste remedii simple, preparate acasă

argentum-poza1-294x300De-a lungul timpului, dinții au tendința de se îngălbeni. Există mai multe motive pentru aceasta care includ igiena dentară deficientă sau obiceiurile alimentare nesănătoase și, mai ales, procesul de îmbătrânire.

Anumite medicamente și probleme dentare ar putea fi, de asemenea, cauzele modificărilor de culoare ale dinților. În timp ce se recomandă controalele regulate la dentist, de doua ori pe an, există de asemenea, unele metode la care puteți recurge acasă și care ar putea ajuta …

Bicarbonatul de sodiu

Un agent eficient de albire este bicarbonatul de sodiu. Nu numai că va îmbunătăți aspectul culorii dinților, dar elimină, de asemenea, placa dentară acumulată. Se amestecă o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu pastă de dinți și se periază dinții de două ori pe săptămână. Alternativ, puteți amesteca, de asemenea, câteva picături de apă cu o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și puteți curăța dinții cu vârful degetelor.

Lime și lămâie

Lămâile conțin agenți de albire, care funcționează bine împotriva dinților galbeni. Ați putea folosi coajă de lămâie pentru a curăța dinții sau pur și simplu clătiți gura cu suc de lămâie amestecat cu puțină apă.

Un măr pe zi …

Unii experți recomandă, de asemenea, mere pentru albirea naturală a dinților. Dacă veți consuma un măr pe zi veți permite proprietăților acide ale acestor fructe să facă minuni pentru dinți.

Căpșunile sunt la fel de bune

Deși căpșunile sunt fructe de sezon, atunci când acestea se găsesc pe piață, le puteți folosi ca ajutor eficient la albirea dinților. Zdrobiți o mână de căpșuni astfel încât să arate ca o pastă moale. Frecați dinții cu acestă pastă în fiecare seară.

Sarea albă

Ați remarcat toate acele reclame, care ne întreabă dacă pasta de dinți conține sare? Există un motiv pentru care se întâmplă asta. Sarea ajută dinții să se mențină curați și, de asemenea, îi albește. Pentru a reduce decolorarea este suficient să aplicați sare pe dinți zilnic, timp de o lună.

Tulsi

Frunzele de Tulsi sunt, de asemenea, recunoscute pentru eficiența lor împotriva îngălbenirii dinților. Se macină frunzele până se transformă într-o pastă care, apoi, poate fi utilizată pentru spălarea regulată a dinților.

Portocalele

Cojile de portocale conțin calciu și vitamina C, care lupta împotriva bacteriilor din gură. Acestea elimină, de asemenea, decolorarea dinților. Pentru rezultate optime, frecați dinții cu coajă de portocală timp de trei ori pe săptămână.

Sursa: Times of India

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *