Cum să ai părul des cu remedii naturale

păr ondulat...Căderea părului este o problemă obișnuită în zilele noastre. Deoarece podoaba capilară este privită ca o modalitate de îmbunătățire a aspectului fizic, chelia sau rărirea părului este o problemă pe care mulți doresc să corecteze cât mai curând posibil.

Unii dintre cei mai des întâlniți factori care contribuie la rărirea părului sunt stresul excesiv, fie că e vorba despre cel fizic sau cel emoțional, dezechilibrele hormonale, deficiențele nutriționale, poluarea, alergiile, folosirea de produse greșite pentru îngrijirea părului și ereditatea.

Dacă observați că părul dvs. s-a rărit, nu este nevoie să cheltuiți sume impresionante de bani pe tratamente și produse scumpe . Există multe remedii naturale care vă vor ajuta să obțineți un păr mai gros și mai voluminos.

Iată cele mai bune modalități naturale de a obține un păr mai des:

1. Ouă

Tratamentul regulat cu proteine este esențial pentru a vă bucura de păr mai puternic și mai viguros. Pentru un astfel de tratament cel mai bun ingredient sunt ouăle.
• Luați unul sau două ouă, în funcție de lungimea părului și bateți-le bine. Aplicați ouăle pe părul umed și lăsați să acționeze timp de aproximativ 30 de minute. Spălați-vă părul cu apă călduță și șampon. Puteți folosi acest tratament cu proteine o dată sau de două ori pe săptămână.

2. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline va adăuga, de asemenea, volum părului dvs. În plus, aceasta va ajuta la înmuierea și întărirea rădăcinilor foliculilor piloși.
• Masați părul și scalpul cu ulei de măsline cald și lăsați-l timp de cel puțin 30 – 45 de minute. Clătiți-l bine și spălați părul folosind un șampon blând.
Folosiți acest remediu o dată sau de două ori pe săptămână.

3. Avocado

Fructul de avocado poate fi, de asemenea, utilizat pentru a obține un păr mai gros, deoarece hidratează și adaugă volum părului. În plus, vitamina E din acest fruct contribuie la sănătatea generală a firului de păr.
• Preparați un amestec din piure de avocado, o banană și o lingură de ulei de măsline. Masați-l pe scalp și lăsați amestecul să acționeze pe păr timp de aproximativ 30 de minute, astfel încât nutrienții să fie absorbiți la nivelul scalpului. În cele din urmă, clătiți și șamponați părul.

Utilizați oricare dintre aceste măști de păr o dată pe săptămână.

Sursa: Top 10 Home Remedies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *