Tratamente naturale pentru eliminarea acneei de pe corp sau spate

baieAcneea care apare pe corp se dezvoltă într-un mod similar cu cea facială. Poate lua mai multe forme cum ar fi coșurile sau punctele negre, care sunt dureroase și pot lăsa cicatrici urâte. Așadar, iată câteva remedii naturale, care vor alunga acneea corporală pentru totdeauna.

SCRUB pentru corp:

Exfolierea este o modalitate foarte bună de a scăpa de celulele moarte ale pielii, care au tendința de a se acumula pe spate și corp. Acneea se formează când porii devin înfundați cu piele moartă și sebum, prin urmare, exfolierea este cel mai bun mod de a trata acneea.

Folosiți un lufa sau preparați un exfoliant natural din zahăr, care va ajuta la curățarea pielii prin eliminarea celulelor moarte ale acesteis, care pot bloca porii și cauza erupții. Stoarceți o lămâie într-un castron cu 1 ceașcă de zahăr alb și 1/2 ceașcă de miere.

Utilizați săptămânal acest scrub pentru duș și veți reuși să preveniți și să tratați eficient acneea corpului.

BAIE  pentru tratarea acneei corpului:

Acizii malic și lactic care se regăsesc în oțet ajută la înmuierea și exfolierea pielii și tratează acneea prezentă pe față și corp.
Se toarnă o ceașcă de oțet în apa de baie, apoi este suficient să vă relați în apa astfel pregătită, timp de 10-15minute, pentru a elimina acneea natural.

SPRAY pentru acneea corpului:

Puteți pregăti, de asemenea, o apă tonică din oțet de mere: Se amestecă o cantitate egală de oțet de mere și apă pentru a prepara un tonic natural și se pulverizează ușor amestecul astfel obținut pe piele înainte de duș. Lăsați să se usuce și apoi clătiți.
Preparați, de asemenea un spray de corp după duș cu apă de trandafiri pentru a menține pielea curată și proaspătă pe tot parcursul zilei.

Trucuri rapide pentru a preveni acneea corpului:

1. Folosiți un săpun medicinal împotriva acneei. Când alegeți un astfel de produs, asigurați-vă că are în compoziție acid salicilic, care este un ingredient bun pentru a preveni acneea.

2. Spălați și clătiți părul mai întâi, apoi săpuniți corpul pentru a scăpa de orice reziduu din produsul pentru păr.
Transpirația și fricțiunea cu hainele de gimnastică poate provoca un blocaj al glandelor sudoripare care conduce la apariția acneei corpului.

3. Folosiți o pudră de corp înainte de a vă îmbrăca echipamentul de antrenament pentru a ajuta la reducerea fricțiunii dintre corp și haine și faceți un duș imediat după antrenament.

Sursa: Indian Beauty Spot 

***

Pielea este cel mai întins organ al corpului, care ne protejează de agresiunile mediului externe cu condiția să îi fie respectate propriile sale necesități de îngrijire. De aceea produsele cosmetice care se aplica pe pielea corpului trebuie alese cu grijă, astfel încât să nu îi afecteze ph-ul delicat.

Gelul de duş antibacterian cu Aloe Vera şi tea-tree de la Vivanatura purifică şi revigorează pielea datorită ingredientelor active din plante şi uleiuri naturale presate la rece. Formula gelului de duş conţine ingrediente cu un puternic efect antibacterian şi emolient, oferind astfel o curăţire eficientă.

One thought on “Tratamente naturale pentru eliminarea acneei de pe corp sau spate

  1. Dana says:

    Produsele VivaNatura sunt cu adevarat foarte eficiente, recomand oricui aceste produse, eu aveam probleme destul de grave cu tenul, insă de o mai bine de o luna de cand folosesc produse pentru ten acneic de la VivaNatura tenul meu radiaza si vindecarea este vizibila…..ador tot ce inseamna produse VivaNatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *