SURPRIZĂ – Rețete naturale pentru o piele uimitoare … de la un chirurg plastic!

Faimosul chirurg plastician american, Andrew Ordon, ne oferă câteva remedii naturiste menite să dea timpul înapoi și să redea, astfel, pielii tinerețea și strălucirea sa naturală. Acestea sunt eficiente atât în tratarea ridurilor, cât și a acneei. Și, deoarece frumusețea vine din interior și detoxifierea interioară are efecte imediate asupra pielii, specialistul ne recomandă drept bonus o minunată salată, plină de antioxidanți.

Dă timpul înapoi cu aceste măști naturale anti-îmbătrânire și rețete de la gazda emisiunii „The Doctors”, chirurgul și medicul estetician Andrew Ordon.

Hidratant pe bază de avocado și miere

O cremă hidratantă este o necesitate anti-îmbătrânire. Dacă veți ajuta pielea să rețină umezeala și să acționeze ca material de umplutură temporară pentru riduri, tenul va căpăta aspectul neted mult dorit.

Ingrediente:

 • 3 linguri de smântână proaspătă
 • 1/4 avocado
 • 1 lingură de miere

Indicații:

Adăugați toate cele trei ingrediente într-un blender și pasați-le până capătă consistența unei creme. Se aplică pe piele și se lasă să acționeze timp de cel puțin o oră. Se clătește cu apă caldă.

diy-ingrijire-corporala-vivanatura-060216Salată pentru combaterea ridurilor

Această salată de fructe pentru stimularea energiei este încărcată cu antioxidanți, care protejează pielea de arsurile solare și ajută la îmbunătățirea circulației ceea ce va contribui la menținerea substanțelor nutritive esențiale pentru piele în tegumente. Consumați salata la micul dejun pentru a începe ziua într-o notă de prospețime.

Ingrediente:

 • 1/2 cană de afine proaspete
 • 1/2 cană de căpșuni proaspete
 • 1 kiwi, decojit și tocat
 • 1/2 de ceașcă de semințe de rodie
 • 1/2 cană suc de portocale
 • 1 mână de nuci tocate

Indicații:

Combinați primele patru ingrediente într-un bol mic. Se toarnă sucul de portocale peste amestec și la final se presară nucile.

Tratament pentru acnee

Când aveți o pată sau un coș care trebuie să dispară rapid încercați acest truc. Drojdia are capacitatea de a distruge bacteriile, iar lămâile ajută la uscarea coșurilor.

Ingrediente:

 • Drojdie de bere
 • Suc de la o lămâie
 • Apă

Indicații:

Preparați o pastă folosind puțină drojdie de bere, sucul de la o lămâie și un pic de apă. Se aplică chiar pe coș și se lasă timp de 10 minute, acoperit cu un bandaj.

Sursa: RD.com

***

Gel de duş antibacterian

Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc. Ea protejează corpul de agresiunea factorilor externi cum ar fi: excesele de căldură sau frig, agenţi microbieni şi chimici, radiaţii. Însă, este necesar să ştim că un procent mare din substanţele care intră în contact cu pielea sunt absorbite în organism. Igiena este un factor important în îngrijirea pielii, de aceea este esenţial să folosim produse naturale.

Gelul de duş antibacterian cu Aloe Vera şi tea-tree purifică şi revigorează pielea datorită ingredientelor active din plante şi uleiuri naturale presate la rece.

carton-vivanatura-05-02-16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *