Suferiți de dureri de spate și articulare? Cauza v-ar putea surprinde

Acesta este exact acel gen de amănunt despre care se știe că poate provoca o mulțime de probleme tuturor dar este adesea trecut cu vederea sau greșit considerat ca având o altă cauză.

Ați avut de-a face cu o durere de spate, care nu face altceva decât să continue să se înrăutățească? Aceste simptome se pot datora unui deficit de vitamine. Deficiențele anumitor substanțe nutritive pot provoca dureri severe în articulații în cazul în care nu primesc tratament adecvat.

Aceste tipuri de probleme apar mai ales pe parcursul schimbărilor diferitelor anotimpuri. Frigul iernii și expunerea prea puțină la soare, alături de un număr insuficient de exerciții fizice pot provoca cu siguranță probleme articulațiilor care se vor manifesta dureros anunțând lipsa de vitamine necesare zi de zi.

Vitamina D este un element foarte important pentru menținerea sănătății corpului nostru. Aceasta ajută la absorbția calciului pe care îl preluăm din alimente pentru a amplifica rezistența oaselor noastre. Avem nevoie de vitamina D pentru ca organismul să ajungă la cantitatea ideală de calciu de care are nevoie pentru buna desfășurarea a tuturor proceselor metabolice.

Așadar, când nu avem suficientă vitamina D pentru a menține cantitatea necesară de calciu necesară bunei funcționări a organismului, scheletul devine principala sursă de calciu pentru organism. Acest lucru duce la apariția osteoporozei și osteopeniei.

Durerea specifică a acestor afecțiuni poate fi adesea confundată cu fibromialgia.

Tratamentul acestui deficit poate fi efectuat foarte ușor. Un pacient necesită o doză de 50.000 de unități de vitamina D, o dată pe săptămână, timp de 8 săptămâni, pentru a resimți efecte benefice asupra organismului.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

lyberLyber – cremă pentru masaj încălzitor

Reumatismul este o boală care afectează 85% din persoanele vârstnice, dar care se întâlnește tot mai des și la cele mai tinere. Termenul de reumatism este destul de vag, făcând referire la o paletă largă de afecţiuni acute sau cronice ale articulaţiilor, provocând dureri, inflamaţii şi scăzând mobilitatea acestora. Schimbările de temperatură, frigul şi umezeala afectează bolnavii de reumatism. Pentru aceasta Crema pentru masaj încălzitor de la VivaNatura este de un real folos, ameliorând simptomele caracteristice.

Formula unică a Cremei pentru masaj încălzitor Lyber de la VivaNatura, se bazează pe rețete tradiţionale şi conţine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pământului, arnică, salcie, ardei iute, castan, creţuşcă, frasin, muştar negru, piper, plop negru, ienupăr, terebentină, etc.) recunoscute ca având proprietăţi speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice şi analgezice. Un alt elemet esențial care se regăsește în componența cremei Lyber este o fracție specială obținută din petrol, el fiind considerat un remediu natural, tradițional, în medicina populară românească. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Petrolul are proprietăţi antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Potrivit ultimelor cercetări, aceste proprietăţi rezultă, îndeosebi, din „stimularea metabolică şi imunitară realizată de reacţia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism”. Substanțele din rădacina de untul pământului, împreună cu petrolul acționează sinergic și combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatică, spondiloză cervicală, ciocuri sau monturi osoase, sinuzite frontale și maxilare, cârcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degerături, artrită, artroze, umflături și vânătăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *