Durerile osoase și articulare vor fi de domeniul trecutului, după ce încercați acest remediu natural

Dacă vă confruntați cu dureri insuportabile la nivelul picioarelor, spatelui și încheieturilor, atunci poate că e timpul pentru o abordare naturală a acestor probleme care oferă o soluție eficientă cu privire la modul în care vă puteți recăpăta starea de bine a corpului, fără ca durerile să vă mai afecteze constant.

Acest tip de tratament durează până la șapte zile și promite recuperarea stării inițiale a acestora..

PROCEDURĂ:

Trebuie să achiziționați 150 de grame de gelatină comestibilă (organică), pe care să o preparați seara, adăugând două linguri de gelatină la 50 ml de apă rece. Lăsați acest amestec la temperatura camerei peste noapte. Gelatina va ajunge la consistența unui jeleu. Dimineața, se amestecă jeleul obținut cu un lichid precum iaurt, ceai, suc, lapte, etc, după preferințe, astfel încât să îl puteți consuma cu plăcere.

Se repetă acest proces pe parcursul următoarelor șapte zile. Gelatina are proprietatea de a calma durerile acute resimțite la nivel cervical, al picioarelor sau încheieturile mâinilor. După șapte zile de tratament, veți putea observa schimbări semnificative la durerile din corp. Rigiditatea articulară va începe să dispară, iar în termen de o lună starea încheieturilor va reveni la normal, ca și cum nu ați fi resimțit vreodată durere!

Puteți repeta acest proces din nou, după o lună și apoi la șase luni. Acest tratament va ajuta la refacerea lubrifierii naturale a articulațiilor, astfel încât acestea să poată fi folosite în mod obișnuit, dar fără dureri nedorite.

Iată câteva dintre beneficiile suplimentare ale gelatinei:

• Îmbunătățește abilitățile mentale
• Are efecte puternice în tratamentul displaziei
• Îmbunătățește aspectul tenului
• Îmbunătățește structura pielii și a părului
• Accelerează metabolismul
• Previne dezvoltarea osteoporozei și a osteoartritei
• Oferă elasticitate articulațiilor, întărește tendoanele și ligamentele
• Întărește articulațiile și funcția inimii

Sursa: SimpleOrganicLife

***

lyberLyber – cremă pentru masaj încălzitor

Reumatismul este o boală care afectează 85% din persoanele vârstnice, dar care se întâlnește tot mai des și la cele mai tinere. Termenul de reumatism este destul de vag, făcând referire la o paletă largă de afecţiuni acute sau cronice ale articulaţiilor, provocând dureri, inflamaţii şi scăzând mobilitatea acestora. Schimbările de temperatură, frigul şi umezeala afectează bolnavii de reumatism. Pentru aceasta Crema pentru masaj încălzitor de la VivaNatura este de un real folos, ameliorând simptomele caracteristice.

Formula unică a Cremei pentru masaj încălzitor Lyber de la VivaNatura, se bazează pe rețete tradiţionale şi conţine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pământului, arnică, salcie, ardei iute, castan, creţuşcă, frasin, muştar negru, piper, plop negru, ienupăr, terebentină, etc.) recunoscute ca având proprietăţi speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice şi analgezice. Un alt elemet esențial care se regăsește în componența cremei Lyber este o fracție specială obținută din petrol, el fiind considerat un remediu natural, tradițional, în medicina populară românească. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Petrolul are proprietăţi antioxidante, antitoxice, vasodilatatoare, antireumatice. Potrivit ultimelor cercetări, aceste proprietăţi rezultă, îndeosebi, din „stimularea metabolică şi imunitară realizată de reacţia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism”. Substanțele din rădacina de untul pământului, împreună cu petrolul acționează sinergic și combat durerile reumatismale, acute sau cronice, lombosciatică, spondiloză cervicală, ciocuri sau monturi osoase, sinuzite frontale și maxilare, cârcei, dureri musculare, articulare, de menisc, degerături, artrită, artroze, umflături și vânătăi.

One thought on “Durerile osoase și articulare vor fi de domeniul trecutului, după ce încercați acest remediu natural

  1. Echipa Vivanatura says:

    Nu există un răspuns corect. Gelatina este obținută din cartilaje provenite de la animal (vită, porc, pui, curcan etc.). În funcție de cum considerați dvs. că se potrivește sursa cu necesitățile organismului puteți folosi oricare dintre acestea. Orice gelatină e bună, atâta vreme cât nu exagerați și provine de la animale sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *