Dacă observați aceste 3 simptome, consultați medicul imediat !!

Corpul este un vas foarte fragil care are rolul de a proteja întreaga noastră ființă. Este important să putem recunoaște problemele asociate cu anumite semnale de avertizare sau „simptome” pe care organismul nostru încearcă să ni le transmită atunci când ceva nu funcționează așa cum ar trebui. Ați putea fi surprins de efectele reale ale unor simptome ce par neînsemnate pentru sănătatea generală a organismului!

Senzații de amorțire la extremități

Acest tip de problemă anunță o carență de acid folic sau o lipsă de vitamina B9, B6 și B12. Acest tip de simptom constă în senzații amorțire la nivelul mâinilor sau picioarelor, amorțeală temporară, și sau senzații de insensibilitate la nivelul extremităților. Acestea sunt direct legate de sistemul nervos periferic și deficiența nutrienților cauzează scăderea conductivității nervilor concomitent cu declanșarea unor modificări structurale la nivelul țesuturilor slab irigate. Oboseala, anemia, depresia, și anxietatea își au toate sursa în această deficiență.

Iritații alb-roșiatice pe suprafața pielii

Excrescențele pot fi confundate cu anumite forme ale acneei, dar de fapt, au rolul de a anunța că există un dezechilibru  hormonal. Acest simptom nu este atât de grav pe cât pare, dar înseamnă că ar trebui să începeți să consumați mai mulți acizi grași precum și vitaminele D și A.

Căderea excesivă părului / erupții descuamante la nivelul pielii

Dacă aveți o erupție pe piele care face tegumentul să pară uscat, este extrem de roșu pe linia scalpului / feței, ar putea fi un simptom care anunță lipsa de biotină în alimentație. Nucile, laptele de capră, roșiile, morcovii, ceapa, laptele, bananele, avocado, și altele de acest gen sunt recomandate pentru refacerea rezervelor de naturale de biotină ale corpului.

Să sperăm că acest articol v-a ajutat să identificați unele dintre simptomele pe care le-ați putea manifest și modul în care ar trebui să procedați pentru tratarea fiecăruia.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

Gelul antiacneic are puternice proprietăți purificatoare, calmante și răcoritoare.

gel antiacneic vivanaturaFormula sa unică conţine ingrediente foarte active cum ar fi aloe vera, alantoină, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, oregano, neem, cajeput şi extracte din plante cu efecte antimicrobiene. Alantoina este un compus din tãtãneasã care stimuleazã procesul keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînoire epidermicã.

Gelul ajută tenul afectat de imperfecţiuni si acnee.

Mod de utilizare: Se aplică pe piele în strat subţire de două ori pe zi. Este recomandată utilizarea gelului împreună cu celelalte produse din gama antiacnee pentru efecte maxime.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *