4 Semne care indică o deshidratare puternică și cum să te recuperezi

Un studiu recent a arătat că un procent surprinzator de mare de persoane nu consumă suficient de multă apă potabilă. În cazul în care corpul nu are suficientă apă, aceasta poate determina apariția unor probleme grave de sănătate. Simptomele obișnuite includ anxietate și oboseală cronică. Dacă resimțiți în mod constant senzație de epuizare, stare generală de rău, sau deprimare, poate este indicat să începeți să beți mai multă apă. Iată câteva moduri în care organismul vă anunță când sunteți deshidratat …

1. Aveți o erupție de care, pur și simplu, nu puteți scăpa?

Unul dintre efectele obișnuite ale deshidratării sunt semnalele care devin vizibile pe partea exterioară a corpului, sub forma unor erupții cutanate sau prin resimțirea unor senzații de uscăciune generală la nivelul pielii. În absența unei hidratări corespunzătoare nivelurile de toxine ale corpului cresc, și determină apariția unor modificări de nuanțe ale pielii. În plus, deshidratarea este, de asemenea, cunoscută pentru manifestările specifice de tipul acneei, eczemelor, coșurilor și chiar psoriazisului.

2. Digerați greu alimentele?

Atunci când corpul este lipsit de apă, intestinele funcționează la maxima capacitate pentru a încerca să absoarbă apa din alimentele pe care le consumați. Apa este principala responsabilă pentru modul în care lucrurile se pun în mișcare în tot corpul, influențând, inclusiv activitatea sistemului digestiv. Acesta acționează ca un tratament detoxifiant curățând colonul, eliminând constipația, și atenuând cele mai multe probleme digestive.

3. A crescut nivelul de colesterol?

Consumul constant de băuturi dulci lipsite de substanțe nutritive adecvate, poate determina apariția deshidratării, iar aceasta este cauza  numărul unu a creșterii nivelului de colesterol. Cel mai indicat ar fi să renunțați la băuturile care conțin zahăr pentru a bea un pahar de apă, care va ajuta la ameliorarea deshidratării va determina apariția unei mai bune stări de spirit și de bine general.

4. Tensiunea arterială ridicată.

Atunci când sunteți deshidratat sângele dumneavoastră va deveni mai gros, ceea ce va determina fluxul de sange mai lent, iar o cantitate mai mare de sodiu din sânge. Aceste două efecte sunt combinația perfectă pentru a crea o situație ideală pentru tensiune arterială ridicată. Ca urmare a rezultatelor tensiunii arteriale într-o mai bună șansă de a contracta probleme de sănătate suplimentare.

Sursa: SimpelOrganicLife

***

Gelul antiacneic are puternice proprietăți purificatoare, calmante și răcoritoare.

gel antiacneic vivanaturaFormula sa unică conţine ingrediente foarte active cum ar fi aloe vera, alantoină, uleiurile esenţiale de grapefruit, tea tree, oregano, neem, cajeput şi extracte din plante cu efecte antimicrobiene. Alantoina este un compus din tãtãneasã care stimuleazã procesul keratolitic de eliminare a celulelor moarte şi reînoire epidermicã.

Gelul ajută tenul afectat de imperfecţiuni si acnee.

Mod de utilizare: Se aplică pe piele în strat subţire de două ori pe zi. Este recomandată utilizarea gelului împreună cu celelalte produse din gama antiacnee pentru efecte maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *