Ai părul deteriorat și fragil? Cum te poate ajuta o plantă obișnuită să recapeți strălucirea părului

În prezent este un fapt obișnuit atât pentru bărbați, cât și pentru femei să sufere de pe urma produselor chimice nesănătoase, care provoacă rărirea părului, dar există o soluție pentru această situație pe care multe persoane nu s-ar gândi să o folosească.

Frunzele de curry au un conținut bogat în substanțe nutritive, esențiale pentru creșterea sănătoasă a părului. Aceasta ajută la stoparea căderii podoabei capilare, și în plus, stimulează foliculii, pentru a stimula creșterea corespunzătoare a firelor de păr. Iată ce alte efecte uimitoare pot avea frunzele de curry pentru părul tău.

1. Firele de păr vor fi mai sănătoase.

De asemenea, menționată ca rădăcinile aeriene,partea de bază a firelor de păr, situată exact deasupra scalpului, este, în principal responsabilă pentru rezistența părului. Frunzele de curry sunt foarte bogate în vitamina B6, care are rolul de a regla hormonii responsabili pentru căderea părului. Planta va oferi rezistență părului și, de asemenea, va încetini procesul de cădere a acestuia.

2. Reduce căderea părului.

Preparați o pastă prin amestecarea a 3 frunze de curry cu un pic de lapte, până când ajunge la o consistență cremoasă. Acoperiți părul cu pasta, și lăsați să acționeze aproximativ 30 de minute -1 oră. Apoi curățați părul ca de obicei, și dacă veți realiza procedeul constant ar trebui să începeți să observați o reducere a cantității de păr pierdut în mod obișnuit.

3. Stimulează creșterea rapidă a părului.

Amestecați o cantitate mică de frunze de curry cu iaurt, astfel încât să obțineți o pastă. Aceasta va contribui la stimularea creșterii rapide a părului. Pentru efecte maxime, aplicați pasta astfel încât tot părul să fie acoperit, și lăsați să acționeze timp de 20 de minute. Apoi, se spală părul cu apă caldă și șampon. Dacă repetați acest proces zi de zi, ar trebui să fie observați că părul devine vizibil mai gros sau mai des în termen de câteva săptămâni.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

Șampon pentru păr normal şi gras

sampon-argan-vivanaturaȘamponul natural cu lămâie și argan VivaNatura conferă părului un aspect atrăgător și sănătos. Părul devine ușor de pieptănat, strălucitor și cu volum.

Șamponul are eficiență maximă dacă este folosit după aplicarea Cremei împotriva căderii părului sau a Măștii regeneratoare VivaNatura.

Șamponul mai conține ingredientele de origine naturală: glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar). Ingredientele de origine naturală provin din substanțe naturale printr-o reacție ce provoacă o transformare chimică (de exemplu, așa-zisa glicerină vegetală, care se obține după reacția chimică a unei grăsimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

Șamponul VivaNatura nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele obișnuite.

Șamponul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *