Ce să faci cu părul GRAS? Sfaturi și trucuri care te vor ajuta să ameliorezi tendința de îngrășare a părului

Părul cu tendință de îngrășare este una dintre cele mai mari surse de griji pentru fetele conștiente frumusețea podoabei capilare. Există o mulțime de motive pentru care părul poate căpăta tendința de îngrășare. Dar vestea bună este că există câteva remedii rapide pentru această problemă. Chiar dacă nu aveți timp pentru o spălare rapidă a părului, aceste trucuri minunate pot transforma părul gras în păr strălucitor, în doar câteva minute.

1. Gelul pentru igiena uscată a mâinilor

Dacă aveți o întâlnire neprevăzută în program și sunteți deja în întârziere, acest remediu rapid poate fi cel mai bun dintre toate cele pe care le-ați mai încercat până acum. Gelul pentru curățarea mâinilor poate descompune celulele grase de pe firele de păr și îl vor face să arate proaspăt și strălucitor. Este suficient să folosiți o cantitate mică de gel pentru igienizarea mâinilor, care să conțină și alcool și să masați rădăcinile părului și scalpul.

2. Parfumul

Parfumurile au aceeași funcție ca și gelurile pentru igienizarea uscată a mâinilor, deoarece acestea conțin alcool, care poate ajuta la descompunerea celulelor grase din foliculii de păr. Dacă nu aveți un astfel de gel la îndemână, aveți posibilitatea să pulverizați părul ușor, cu un pic de parfum pentru a îndepărta excesul de sebum.

3. Șamponul uscat

Șamponul uscat este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de un plan brusc de a merge la o petrecere sau cină și nu ați avut prea mult timp pentru spălarea părului. Păstrați întotdeauna un șampon uscat în geantă pentru orice eventualitate. Este suficient să mergeți la toaletă și să folosiți șampon uscat pe păr pentru a-l face să arate proaspăt din nou.

4.Pudra de talc pentru copii

Pudra de talc este, de asemenea, o alternativă foarte bună pentru un șamponul uscat. Este suficient să folosiți un pic de pudră pentru copii și să masați scalpul și rădăcinile părului cu această pudră, apoi să îl periați. Părul va fi proaspăt și curat după acest tratament.

Sursa: BeautyTipsLifestyle

***

Șampon pentru păr normal şi gras

sampon-argan-vivanaturaȘamponul natural cu lămâie și argan VivaNatura conferă părului un aspect atrăgător și sănătos. Părul devine ușor de pieptănat, strălucitor și cu volum.

Șamponul are eficiență maximă dacă este folosit după aplicarea Cremei împotriva căderii părului sau a Măștii regeneratoare VivaNatura.

Șamponul mai conține ingredientele de origine naturală: glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate, (substanță prezentă și în laptele mamar). Ingredientele de origine naturală provin din substanțe naturale printr-o reacție ce provoacă o transformare chimică (de exemplu, așa-zisa glicerină vegetală, care se obține după reacția chimică a unei grăsimi naturale cu hidroxidul de sodiu).

Șamponul VivaNatura nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS.) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele obișnuite.

Șamponul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *