ȘAMPONUL care ÎȚI SALVEAZĂ părul – cele mai bune efecte împotriva căderii părului

Aceasta este o rețetă pentru un șampon deosebit, care previne căderea părului, stimulează creșterea acestuia, redă strălucirea firelor de păr, conferă volum și elasticitate. În plus, este o rețetă despre care s-a dovedit că funcționează 100%.
Părul este un simbol al frumuseții, dar, din păcate, din cauza diferitelor tratamente chimice și a uscării acestuia cu aer fierbinte, devine uscat și deteriorat. Toți acești factori combinați cu un nivel ridicat de stres pot provoca căderea rapidă a părului.
Dacă doriți să stopați toate aceste consecințe nedorite și pentru a face parul frumos din nou, vă propunem un șampon despre care s-a dovedit că funcționează. Așadar, după doar câteva spălări, veți observa că pierderea părului a devenit aproape inexistentă și părul este mai puternic și mai strălucitor decât oricând înainte.

După 2 luni de utilizare regulată, veți observa regenerarea podoabei capilare și creșterea volumului părului.

REȚETĂ de ȘAMPON 100% eficient în stoparea PIERDERII PĂRULUI

INGREDIENTE:

– 1 șampon urzică (1 litru)
– 100 ml Panthenol
– 30 ml de ulei esențial de urzică
– 30 ml picături vitaminele AD
– 50 ml ulei de ricin
– 2 flacoane de vitamina B
* Toate ingredientele le puteți cumpăra de la farmacie.

INDICAȚII:

În 750 ml de șampon de urzică se adaugă panthenol, picăturile de ulei esențial de urzică, uleiul de ricin și picăturile AD.
Se amestecă toate ingredientele bine și șamponul este gata pentru utilizare.

CARE SUNT AVANTAJELE ACESTUI ȘAMPON împotriva căderii părului:

1. Urzica:
Urzică accelerează circulația periferică și procesele metabolice din interiorul epidermei. Prin urmare, toate celelalte componente ale acestui șampon vor fi absorbite mai repede și mai bine.
2. Panthenol:
Acidul pantotenic (vitamina B5) acționează pe păstrarea funcției corecte a scalpului și stimulează procesele de regenerare.
3. Uleiul de ricin:
Acesta întărește cuticulele părului. Este bogat în vitamina E și acid ricinoleic.
Vitamina E este un antioxidant important și previne acțiunea radicalilor liberi și efectele lor nocive asupra pielii capului și rădăcinilor părului.
În ciuda proprietăților de regenerare, ricinul are abilități antifungice și distruge ciuperca responsabilă pentru apariția mătreții.
Acesta protejează pielea scalpului și are efecte calmante și răcoritoare.
4. Picături AD:
Vitamina A acționează asupra diferitelor funcții fiziologice ale organismului uman, cu efect puternic de regenerare asupra scalpului.

Sursa: CareBodyHair

.   .   .

Crema împotriva căderii părului cu extracte naturale și petrol

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă. Astfel, mesteacănul stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii. Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă. Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *