Dacă îți pierzi părul și ai unghiile casante, iată ce îți lipsește!

Dacă aveți probleme cu somnul, aveți unghiile fragile și părul vă cade masiv, sunt șanse să existe o disfuncție a glandelor suprarenale. Glandele suprarenale sunt glande endocrine care se găsesc în partea de sus a fiecăruia dintre rinichii noștri.

Rolul lor este de a produce mai mulți hormoni, inclusiv adrenalină și steroizi. Acești hormoni ajută la reglarea metabolismului, a sistemului imunitar, tensiunii arteriale și stimulează organismul pentru a face față stresului. După cum puteți vedea, orice disfuncție a glandelor suprarenale poate provoca o mulțime de probleme de sănătate.

Din fericire, există un, remediu simplu, rapid, care poate ajuta glandele suprarenale să funcționeze la capacitate optimă.

Ingrediente de care veți avea nevoie:

  • nuci braziliene
  • miere (organică este cea mai bună)
  • frunze uscate de pătrunjel
  • stafide
  • ghimbir

Cum se prepară:

Se macină nucile și pătrunjel frunze împreună. Apoi, se adaugă stafidele, mierea și un vârf de cuțit de ghimbir. Consumați 2 linguri din acest amestec dimineața pe stomacul gol.

Repetați procedeul de 2 sau de 3 ori pe săptămână pentru a restabili echilibrul organismului dumneavoastră și veți începe să observați că dormiți mult mai bine noaptea, iar părul si unghiile vor fi mult mai puternice și mai sănătoase.

Sursa: SimpleOrganicLife

.   .   .

Crema împotriva căderii părului cu extracte naturale și petrol

Crema împotriva căderii părului VivaNatura are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. Crema este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă. Astfel, mesteacănul stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii. Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă. Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *