Remediul simplu preparat acasă care arde grăsimea și îndepărtează celulita

Motivul principal al celulitei este obezitatea, dieta, și depozitele de grăsime depuse din cauza produselor alimentare procesate. Sarcina, stilul de viață nesănătos, genetica sunt alte cauze ale depunerilor de celulită. Aceste depozite de grăsime care dau pielii un aspect neregulat, sau o textură de „coajă de portocală”, fac ca femeile să ajungă să poarte blugi în loc de pantaloni scurți.

Dacă pielea dumneavoastră are un aspect neregulat, încrețit, și pielea este plină de adâncituri pe abdomen, fese, șolduri și coapse puteți prepara această cremă la prețuri accesibile la domiciliu și să o aplicați apoi pe zona afectată.

Ingrediente:

-50 Grame de flori de salcâm
-50 Grame de argilă
-50 Grame de cuscută

Procedură:

– Într-un bol amestecați florile uscate de salcâm cu frunzele uscate de cuscută și pisați bine pentur a le fărâmița cât mai fin (sau folosiți o râșniță electrică)
-Adăugați 50 de grame de argilă fină și amestecați bine
-Puteți adăuga puțină apă pentru a prepara o pastă de consistență medie, astfel încât să poată fi aplicată pe corp
-După ce crema este gata, se aplică pe corpul cu depozite de grăsime.
-Puteți Lega o folie de plastic sau o bucată de pânză vechi pentru a strânge pielea
-Lăsați să acționeze timp de o oră
-Curățați apoi pielea

Repetați această procedură de două ori pe zi, timp de o săptămână și veți observa rezultatele.

Sursa: Metagirly

.   .   .

Crema anticelulitică cu guarana și ceai verde

crema-anticelulitica-guarana-ceai-verdeCrema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.

Conținutului de ardei iute, guarana, cofeină din cafea verde, ceai verde, teină, iederă are efect de încălzire, îmbunătățind circulația sangvină, tonifică venele, diminuează nodozitățile. Cofeina din cafeaua verde crește consumul energetic favorizând arderea grăsimilor, care împreună cu iedera, redau suplețea și normalizează metabolismul pielii. Guarana din compoziție, are ca efecte: drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular.

Crema anticelulitică VivaNatura cu guarana și ceai verde, conține un complex de 98% substanțe naturale cu rol puternic de ardere a grăsimilor, pielea devine netedă și fermă, capătă contur și elimină depunerile inestetice cu aspect de valuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *