Băutura medicinală pentru femei – ideală pentru pierderea în greutate, ten strălucitor și reducerea celulitei

Semințele de in sunt o cultură nativă în zona Mării Mediterane, care a cunoscut o utilizare extensivă, încă din perioada antică egipteană.

Ceaiul de semințe de in este una dintre modalitățile de a beneficia de proprietățile extraordinare ale acestor semințe. Este unul dintre cele mai sănătoase moduri de a pierde în greutate, fără a renunța la alimente și fără a suferi de foame. Ceea ce este mai important, ceaiul de semințe de in vă ferește de efectul de yo-yo.

Ingrediente:

-3 linguri de semințe de in
– 1 litru de apă clocotită

Mod de preparare:

Seara, înainte de culcare adăugați 3 linguri de semințe de in la un litru de apă clocotită. Apoi, puneți amestecul rezultat într-un recipient termos sau metal, cu capac. Se lasă să stea peste noapte, iar dimineața se strecoară. Ar trebui să obțineți o băutură de consistență mucilaginoasă. Remediul trebuie să fie pregătit în fiecare seară, astfel încât să poată fi proaspăt dimineața.

Consumați 150 ml din acest remediu, de cel puțin de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Tratamentul trebuie să dureze 10 zile, iar apoi trebuie să faceți o pauză de 10 zile. După pauză se poate repeta întreaga procedură, dacă este necesar, până când obțineți rezultatele dorite.

Sursa: Metagirly

.   .   .

Crema anticelulitică cu guarana și ceai verde

crema-anticelulitica-guarana-ceai-verdeCrema anticelulitică de la VivaNatura cu guarana și ceai verde oferă o soluție naturală, eficientă pentru ameliorarea și eliminarea efectului de „coajă de portocală“ și ajută la reducerea grosimii stratului adipos.

Conținutului de ardei iute, guarana, cofeină din cafea verde, ceai verde, teină, iederă are efect de încălzire, îmbunătățind circulația sangvină, tonifică venele, diminuează nodozitățile. Cofeina din cafeaua verde crește consumul energetic favorizând arderea grăsimilor, care împreună cu iedera, redau suplețea și normalizează metabolismul pielii. Guarana din compoziție, are ca efecte: drenarea toxinelor din țesuturi, eliminarea excesului de apă, activarea metabolismului celular.

Crema anticelulitică VivaNatura cu guarana și ceai verde, conține un complex de 98% substanțe naturale cu rol puternic de ardere a grăsimilor, pielea devine netedă și fermă, capătă contur și elimină depunerile inestetice cu aspect de valuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *