REMEDIU NATURAL ULTRA RAPID împotriva hiperpigmentării și petelor pielii

Doriți să scăpați rapid și natural de petele care apar odată cu vârsta sau datorită hiperpigmentării? Tratați toate aceste probleme cu doar două ingrediente naturale:

Hiperpigmentarea este una dintre cele mai frecvente probleme ale pielii și poate fi recunoscută prin apariția unor zone întunecate pe suprafața pielii care conțin cantități suplimentare de melanină. Există motive diferite care duc la creșterea cantității de melanină, printre care se numără expunerea la razele soarelui, apariția unor boli, arsurile chimice, îmbătrânirea și chiar sarcina!

Petele datorate vârstei sunt cauzate de deteriorarea melaninei prin acțiunea intensivă a razelor ultraviolete. Acestea sunt de obicei observate pe mâinile și fața persoanelor în vârstă și a celor cu piele mai închisă.

Există multe substanțe cosmetice și medicale pe care le putem folosi în mod regulat pentru a combate apariția acestor probleme ale pielii. Dar, multe dintre acestea sunt însoțite de pericole ascunse care ar putea să dăuneze sănătății generale și să provoace alte probleme medicale. De asemenea, există câteva remedii naturale care vă pot ajuta să tratați tulburările de piele. Mai jos veți găsi un remediu foarte eficient împotriva hiperpigmentării.

REMEDIU NATURAL SUPER PUTERNIC ÎMPOTRIVA HIPERPIGMENTĂRII PIELII

CUM SE PREPARĂ:

Ingrediente:

  • 2 linguri de turmeric
  • 2 linguri de suc de lămâie

Mod de preparare:

  • Stoarceți lămâile și colectați sucul acestora într-o sticlă;
  • Adăugați turmericul și amestecați bine;
  • Aplicați amestecul pe zonele afectate și lăsați remediul natural să acționeze local timp de 15-20 de minute (până când acesta se usucă)
  • Clătiți amestecul de pe piele și nu vă expuneți la razele soarelui după aplicarea tratamentului;
  • Repetați tratamentul de 2-3 ori pe zi până când veți obține rezultatele pozitive vizibile.

Folosirea acestui remediu natural puternic pentru tulburări ale pielii vă va ajuta să aveți pielea frumoasă și curată. Eficiența sa este puternic crescută prin proprietățile de curățare în profunzime ale sucului de lămâie și prin acțiunea antiinflamatoare a turmericului.

Sursa: CareBodyHair

***

Cremă de mâini cu galbenele si catina

Este o cremă naturală, pentru îngrijirea mâinilor, a cărei formulă îmbină ingrediente atent selectate care oferă protecție și hidratare. Spre deosebire de alte parti ale corpului, mâinile prezintă foarte puține glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai ușor. Mai ales în sezonul rece, din pricina temperaturilor scăzute, pielea mâinilor se înroșeste și se usucă. Frecvent agresate de chimicale, detergenti și alte substanțe, mâinile sunt permanent predispuse la deshidratare. Vârsta, de asemenea, își pune amprenta asupra aspectului lor.

Ele au nevoie de o cremă foarte hidratantă și hrănitoare care să mențină pielea sănătoasă, frumoasă și delicată. Crema de mâini VivaNatura are aceste calități necesare pentru îngijirea lor atentă. Uleiurile naturale de catina și măsline împreună cu glicerina și extractul de gălbenele pătrund foarte ușor piele, făcând-o netedă și catifelată. Glicerina, unul dintre emolienţii clasici, este umectant și elasticizează pielea.

Uleiurile de măsline și de catina sunt bogate în vitamine, minerale și proteine, echilibrează secreţia de sebum și nu blochează porii, înmoaie pielea și o regenerează. Previn apariția semnelor de îmbătrânire a pielii mâinilor.

Argintul coloidal dezinfectează și protejează, prin acțiunea sa antibacteriană, iar uleiul natural de portocale dulci conferă un parfum exotic rafinat care răsfață pielea. Extractul de mușețel și gălbenele calmează și hrănesc pielea sensibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *