Remedii simple pentru îngrijirea oricărui tip de piele

Emolient de casă pentru piele

Relaxați-vă după o zi lungă și istovitoare, răsfățându-vă sufletul și pielea în propria baie de aromoterapie personalizată. Se amestecă 3 căni de sare Epsom, 1 lingură glicerină, câteva picături de colorant alimentar (la alegere pentru un pic de culoare, dar nu este necesar) și uleiuri de parfum sau esențiale, cum ar fi cele de trifoi, lavandă sau mentă, într-o sticlă sau un castron. Se adaugă 1/2 la 3/4 cană de amestec într-o baie fierbinte; păstrați restul într-un borcan pentru utilizarea ulterioară.

Rețetă pentru piele crăpată

Se adaugă o cantitate mică de glicerină pură în apă de trandafiri. Se folosește această soluție pentru a masa atât mâinile și buzele crăpate, cât și tenul feței sau al corpului.

Soluție pentru pielea uscată, descuamată

Aplicați ulei de măsline nediluat pe piele pentru emoliere instantanee. Pentru hidratare suplimentară, se aplică mâinilor și picioarelor pe timp de noapte și se acoperă cu mănuși de bumbac sau de șosete în timp ce dormiți.

Cremă pentru îndepărtarea machiajului

Uleiul pentru copii sau vaselina au fost mult timp folosite pentru îndepărtarea machiajului, dar și uleiul de măsline pe un tampon de bumbac funcționează la fel de bine – spun unii, chiar mai bine.

Cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea de la Vivanatura

crema de corp shea + portocale

Pielea este oglinda sănătății noastre, a vitalității și a stilului de viață. Îngrijirea pielii este un aspect important care preocupă în mod obișnuit majoritatea femeilor. Pielea poate fi afectată de numeroși factori, atât interni, precum toxinele în exces, reziduurile acide provenite dintr-o dietă necorespunzătoare, nicotina, radicalii liberi, variațiile greutății corporale sau neadaptarea la stress, cît și externi, cum ar fi radiațiile solare puternice, căldura excesivă, vântul, frigul. Deshidratarea pielii poate fi influențată de acești factori.

Crema de corp VivaNatura cu ulei de portocale și unt de shea asigură pielii hidratarea optimă, îi redă fermitatea și elasticitatea devenind astfel netedă și catifelată. Este o cremă 98% naturală cu un parfum delicat de portocal care răsfaţă întregul trup prin acțiunea sa de revigorare și hrănire lăsând pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

Formula sa înglobează principiile active din plante, uleiuri naturale și unt de shea (Butyrospermum Parki ). Acesta din urmă este considerat a fi cel mai bun hidratant pentru piele, denumit și “Aurul Africii”, conține un procent ridicat de vitamina A şi E care ajută la regenerarea celulelor, stimulează sinteza de colagen care previne ridurile şi alte semne de îmbătrânire. De asemenea el are un rol vindecător, protejează pielea de diverși factori externi, este calmant, anti-inflamator, cu factor de protecţie UV, activează microcirculația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *