Ai probleme cu concentrarea și mâncărimi ale pielii? Nu ignora semnele unei boli periculoase

Prezența zahărului din sânge nu este doar ceva ce trebuie să îngrijoreze diabeticii, ci pe toți cei afectați. Dacă simțiți mereu foame, câștigați în greutate în ciuda scăderii numărului de calorii, și aveți probleme frecvente de stomac, atunci s-ar putea să aveți de-a face cu nivele ridicate de zahăr în sânge.

Desigur, aceste manifestări apar mai des atunci când mâncați tort, sau consumați băuturi carbogazoase îndulcite și bomboane, dar pericolul real se întâmplă atunci când nivelul glicemiei rămâne ridicat pentru perioade lungi de timp. Acest lucru poate duce cu siguranță la declanșarea diabetului zaharat, precum și la alte probleme de sănătate asociate. Cu toate acestea, simptomele pot oferi motivație pentru hotărârea de a prelua controlul asupra situației și de a redeveni sănătoși.

Câteva dintre motivele pentru care se produce creșterea zahărului din sânge:

• Utilizarea de anumite medicamente
• În anumite condiții de sănătate
• Stresul
• Lipsa de exercițiu
• Dieta foarte săracă în nutrienți

Unele dintre simptomele nivelului crescut de zahăr din sânge:

• Probleme nervoase
• Vedere neclară
• Dificultăți de concentrare
• Mâncărimi ale pielii / uscăciune
• Senzație constantă de gură uscată
• Sete permanentă
• Foame permanentă
• Urinare frecventă
Ca o sugestie pentru a combate aceste simptome și recâștigarea stării generale normale de sănătate, folosiți indicele glicemic (GI) ce vă va ajuta la identificarea alimentelor care pot reduce cantitatea crescută a zahărului din sânge. IG este un indice numeric care are rolul de a clasa carbohidrații în funcție de rata răspunsului glicemic, măsurând capacitatea produselor alimentare de a ridica nivelul de zahăr din sânge imediat după consum.

Alimentele care au un IG ridicat tind să fie digerate și absorbite rapid ceea ce determină fluctuații crescute în nivelurile de zahăr din sânge. Produsele alimentare care au un IG scăzut tind să fie digerate / absorbite lent, iar aceasta conferă o creștere treptată a zahărului din sânge. Alimentele cu indice GI scăzut sunt preferate pentru beneficiile pe care le aduc organismului, putând reduce nivelul și rezistența la insulină, contribuind, de asemenea, la prevenirea altor simptome determinate de excesul de zahăr din sânge.

Sursa: SimpleOrganicLife

***

Cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea

crema de corp shea + portocalePielea este oglinda sănătății noastre, a vitalității și a stilului de viață. Îngrijirea pielii este un aspect important care preocupă în mod obișnuit majoritatea femeilor. Pielea poate fi afectată de numeroși factori, atât interni, precum toxinele în exces, reziduurile acide provenite dintr-o dietă necorespunzătoare, nicotina, radicalii liberi, variațiile greutății corporale sau neadaptarea la stress, cît și externi, cum ar fi radiațiile solare puternice, călura excesivă, vântul, frigul. Deshidratarea pielii poate fi influențată de acești factori.

Crema de corp VivaNatura cu ulei de portocale și unt de shea asigură pielii hidratarea optimă, îi redă fermitatea și elasticitatea devenind astfel netedă și catifelată. Este o cremă 98% naturală cu un parfum delicat de portocal care răsfaţă întregul trup prin acțiunea sa de revigorare și hrănire lăsănd pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

Formula sa înglobează principiile active din plante, uleiuri naturale și unt de shea (Butyrospermum Parki ). Acesta din urmă este considerat a fi cel mai bun hidratant pentru piele, denumit și “Aurul Africii”, conține un procent ridicat de vitamina A şi E care ajută la regenerarea celulelor, stimulează sinteza de colagen care previne ridurile şi alte semne de îmbătrânire. De asemenea el are un rol vindecător, protejează pielea de diverși factori exteni, este calmant, anti-inflamator, cu factor de protecţie UV, activează microcirculația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *