Planta care stimulează creșterea și fermitatea sânilor în mod natural

În 1932, Dr. A.F.G. Kerr, directorul Secției Botanice a publicației „Jurnalul societății Siam”, atrăgea atenția comunității științifice asupra faptului că rădăcinile tuberoase ale unei plante thailandeze numită „Kwao krua”, în mod eronat identificată ulterior drept Butea Superba, pot fi folosite ca medicament eficient pentru întinerirea organismului. Dr. Kerr a fost primul care a adus în atenția comunității internaționale calitățile deosebite ale acestei plante, ceea ce a dus ulterior la izolarea unui fitoestrogen puternic, unic pentru această plantă și la identificarea acesteia cu numele de Pueraria Mirifica în 1952.

Așadar, fie că doriți să măriți dimensiunea sânilor, să determinați ridicarea sânilor căzuți, să adăugați fermitate pieptului după pierderea în greutate sau să tratați simptomele menopauzei în mod natural, utilizarea acestei plante minune poate constitui o soluție eficientă în condiții de siguranță.

Stimulează creșterea naturală a sânilor

Pueraria Mirifica este o plantă naturală care crește în junglele Asiei de Sud-Est, în special în zona dintre Myanmar și Thailanda. Culturile antice din ambele țări au cunoscut proprietățile speciale de vindecare și beneficiile fiziologice ale plantei timp de secole.

Extrasele din rădăcina plantei Pueraria au fost testate pentru tratarea simptomelor menopauzei, deoarece acționează ca estrogenul, dar fără efectele secundare nedorite ale hormonilor obținuți prin sinteză chimică. În urma studiilor, cel mai frecvent „efect secundar” experimentat în timpul experimentelor a fost creșterea fermității sânilor, mărimii și formei de ansamblu.

Planta a fost, de asemenea, folosit de secole de medicii specializați în tratamentele tradiționale, pentru combaterea stărilor de mahmureală. De asemenea, Pueraria poate fi folosită cu succes în tratarea problemelor circulatorii și ale inimii, îmbunătățirea aspectului pielii, alcoolism, sau în tratarea afecțiunilor respiratorii.

Indiferent de forma aleasă ca utilizare: pulbere, capsule, ceai, decoct sau ca cremă cu aplicare locală, Pueraria este în continuare alegerea cea mai potrivită pentru stimularea naturală a creșterii sânilor și îmbunătățirea aspectului și fermității acestora.

Sursa: PuerariaMirifica

***

Crema pentru întreținerea sânilor cu uleiuri naturale și extracte din plante

cream-saniCrema pentru sâni VivaNatura a reunit într-o formulă completă, ingredientele cu efecte benefice în ceea ce privește întreținerea sânilor. Masajul sânilor tonifică pielea și țesuturile profunde ale sânilor, determină creșterea în volum a acestora.

Mărarul, feniculul și anasonul, care se găsesc în compoziția cremei, conţin fitohormoni, estrogeni vegetali, care ajută la dezvoltarea sânilor și a caracterelor sexuale feminine. Uleiul de germeni de grâu are efecte remarcabile în ceea ce privește tonifierea și elasticizarea pielii, previne îmbătrînirea ei și apariția vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen și elastină. Este bogat în vitamine, în special vitamina E și K, și acizi grași polinesaturați.

Uleiul de jojoba este un antioxidant puternic, care protejează celulele de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, este hidratant, are un conținut ridicat de minerale și vitamine, nu astupă porii și se absoarbe ușor, datorită structurii asemănătoare celei a uleiurilor din pielea noastră. Uleiul de măsline, recunoscut pentru proprietățile sale deosebite, are efecte anti-aging, hrănește și protejează pielea, prin conținutul bogat de nutrienți.
În compoziția cremei se regăsesc și alte ingrediente atent selecționate care contribuie la întreținerea și creșterea sânilor, cum ar fi: schinduful, pueraria, lemnul dulce.

Conţine 98 % substanţe naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *