Noua pastă de dinți, care repară dinții fără intervențiile medicilor

O invenție revoluționară pentru menținerea igienei personale a fost anunțată de o cercetătoare japoneză, Kazue Yamagishi. Este vorba despre o noua pastă de dinți care umple toate găurile și crăpăturile apărute în smalțul dinților și le redă, astfel, aspectul inițial.

În compoziția sa pasta de dinți creată de cercetătorul japonez este similară cu smalțul dinților, singura diferență este că acesta este lichid. Astfel, pasta se poate aplica ușor pe zona afectată cu o periuță de dinți.

Formula noii paste este obținută după o serie de experimente cu hidroxiapatită, numită, de asemenea, fosfat de calciu cristalin, principala componentă a dintelui.

După aplicarea pastei pe dinți, acidul de pe suprafața acestora începe să se dizolve. Trei minute mai târziu, pasta începe să cristalizeze și se fixează în structura naturală a smalțului.

Dar, până când această pastă de dinți va fi disponibilă pe piață, puteți pregăti propriile paste antiseptice naturale, care sunt foarte ușor preparat și conțin doar 2 ingrediente: frunze proaspete salvie și sare de mare pentru prima, și bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru a doua.

Pudră pentru dinți cu salvie și sare de mare

1/4 cană de frunze proaspete de salvie
3/4 ceașcă de sare de mare

Pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos

Ulei de cocos 2 linguri nerafinat virgin
2 linguri de bicarbonat de sodiu

Pregătire

Se amestecă ingredientele într-un recipient mic, până când acestea capătă consistența unei paste. Folosiți amestecul ca pe o pastă de dinți normală, și periați dinții dimineața și seara.

Sursa: Free Healthy Life

***

pachet-dentar-vivanaturaPachetul pentru îngrijire dentară este format din 3 paste de dinţi la un preţ economic pentru întreaga familie.

Pachetul conţine:

1. GennaDent Argentum – 150 ml

2. GennaDent Junior – 50 ml

3. VivaNatura Herbal – 50 ml – GRATUIT

1. GennaDent Argentum cu argilă şi argint – 150 ml

Este o pastă de dinţi naturală care are în componenţă argint, extracte din plante, propolis şi uleiuri vegetale. Argintul are un puternic rol antibacterian, antifungic, dezinfectant  şi cu efect regenerator asupra ţesutului gingival şi a cavităţii bucale. Este recomandată şi în parodontoze, gingivite şi sângerări gingivale. Oferă protecţie sporită împotriva formării tartrului şi apariţiei cariilor, şi lasă o senzaţie puternică de prospeţime. Conţine  100%  substanţe naturale.

2. GennaDent Junior cu argilă şi căpşuni – 50 ml Este o pastă de dinți pentru copii, cu aromă de căpșuni și lămâie. Este recomandată utilizarea ei, mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți. Datorită ingredientelor naturale din care este realizată, pasta de dinți nu prezintă riscuri în cazul în care este înghițită. Are o formulă special concepută pentru copii, începând cu vârsta de 1 an.  Conţine 98% substanţe naturale.

3. VivaNatura Herbal – 50 ml

Este o pastă de dinți spumantă, cu argilă și plante, cu un conținut de 95% substanțe naturale, pentru uz curent. Deoarece pastele de dinți naturale sunt altfel decât cele cu care ne-am obișnuit, Laboratoarele GennaDent au găsit o soluție adaptată preferințelor majorității consumatorilor, combinând eficiența unei paste de dinți naturale, cu proprietățile unei paste de dinți comerciale.  Conţine  95%  substanţe naturale.

carton-vivanatura-fluture-animat-text

4 thoughts on “Noua pastă de dinți, care repară dinții fără intervențiile medicilor

 1. Eduard D. says:

  Aceea este „Charcle Toothpaste” si contine un ingredient special… carbunele. Nu este o pasta benefica pentru dantura si in niciun caz nu este o pasta de dinti pe baza de fosfat de calciu cristalin (asa cum sustineti!).
  Mi se pare ca recurgeti la cele mai josnice metode de atragere a utilizatorilor/ cumparatorilor.

  • Echipa Vivanatura says:

   din păcate este singura pasta de dinți de origine asiatica ale cărei fotografii le-am găsit pentru a ilustra articolul, dacă veți căuta cu un motor de căutare numele cercetătoarei veți ajunge pe site-ul dânsei pe care anunță că pasta va fi disponibilă din 2016 (studiul și descoperirea sunt din 2005) – a ilustra un articol cu o fotografie reprezentativă nu reprezintă metodă „josnică de atragere și inducere în eroare” a nimănui întrucât în articol se precizează faptul că produsul va fi disponibil în viitor …

  • Echipa Vivanatura says:

   1. Nici nu am spus că cercetătoarea ar fi afiliată cu vreo pastă de dinți.
   2. Am folosit fotografia pentru că este singura fotografie a unei paste de dinți asiatice disponibilă fără să știm chineză – v-am mai explicat asta deja, dar dvs. nu citiți cu atenție decât ce vă convine din mesaje și texte
   3. pe piața românească (și nu numai) există deja paste de dinți cu compusul descoperit de Kazue Yamagishi, ar fi suficient dacă ați efectua o căutare în google după cuvintele cheie specifice (nu vă dăm noi linkul deoarece nu le facem reclamă)
   Așadar, articolul nu este o minciună și nici o manipulare cum pretindeți, prin text am anunțat că există o astfel de pastă de dinți – eu ca cititor aș verifica dacă se poate cumpăra chiar pe piață, la orice farmacie (nu, nu este produsul nostru), de altfel ăsta a fost și rolul articolului, de informare. Nu este moral să ne acuzați fără să faceți minime verificări înainte. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *