NAMOLUL SAPROPELIC in cada dumneavoastra – solutie in reumatism, sciatica si pentru revitalizare


Efectele sunt: ameliorarea pana la vindecare a libertatii de miscare si a durerilor articulare, stare ampla de revitalizare si forta, ameliorarea unor probleme neurologice , ginecologice si cosmetice. Efectele sunt enumerate cu precizie mai jos.
Puteti primi prin posta namol sapropelic din lacul Caineni.
Aceasta statiune balneoclimaterica mai putin cunoscuta se afla pe malul unui lac special , cu o salinitate ridicata, avand cristale mari de sare pe maluri.
Ne-am hotarat sa publicam informatii despre existenta acestui lac dupa o vizita la Caineni si dupa ce am studiat documentele puse la dispozitie de organizatori. Am urmat si noi tratamentul oferit si chiar din prima zi am simtit pe corpul nostru transformarile. Deci are efect. Uneori chiar prea puternic si cineva chiar a trebuit sa ia o pauza de o zi, fiindca efectul impachetarilor cu namol era un pic prea rapid pentru cat putea suporta.

O firma de romani deosebiti au riscat toate posibilitatile familiei pentru a prelua licenta acestui lac deosebit si pentru a-l reda circuitului terapeutic.
Am hotarat sa ii ajutam popularizand informatiile despre acest lac sarat terapeutic si metoda de tratament. In felul acesta mai multi oameni vor beneficia de un tratament pentru boli pentru care, altfel, nu exista multe solutii.
Domnul Dobrica a pus la punct o metoda simpla prin care proprietatile terapeutice ale namoului sapropelic de la Caineni pot ajuta oamenii si la domiciliu, realizand cure proprii de impachetari de namol, fara a fi nevoie de o deplasare speciala sau de o vacanta alocata pentru a beneficia de un tratament, altfel costisitor si dificil.
Lacul Caineni este printre foarte putinele lacuri care au inca proprietati terapeutice. Din pacate, datorita unor accidente ecoogice, salinitatea si conditiile naturale ale lacurilor Techirghiol si Amara au fost afectate intr-o masura importanta, astfel ca este totusi bine ca mai exista posibilitatea de a folosi namol sapropelic de foarte buna calitate. Si asta chiar si la noi acasa.
Puteti primi prin posta namolul si realiza impachetari de namol, conform unei metode ce este evidentiata in instructiunile ce vin odata cu acesta. Noi va transmitem cum am procedat noi, posibilitatile fiind variate iar metoda Dobrica fiind mai complexa.

In general, trebuie sa va ungeti cu namol in incaperea baii dumneavoastra, sa asteptati sa se usuce, dupa care sa realizati o baie fierbinte in cada. In prealabil se introduce in apa 2 – 5 kg de sare grunjoasa, cumparata de la orice magazin de produse alimentare.
Efectele sunt: ameliorarea pana la vindecare a libertatii de miscare si a durerilor articulare, stare ampla de revitalizare si forta, ameliorarea unor probleme neurologice , ginecologice si cosmetice. Efectele sunt enumerate cu precizie mai jos.
ing.Leonard Radut – VivaNatura – revista pentru o viata mai buna

Miraculosul namol terapeutic de la statiunea Caineni – Braila

Proprietatile namolului
Namol mineral organic, bine hidratat, apa de inbibitie fiind de tipologie clorurata sodica sulfurata, magneziana, hipertona; indicatori de peloidogeneza pun in evidenta un namol bine evoluat genetic.
Substantele organice sunt reprezentate preponderent de clasele bitumine si postbitumine (extract benze-alcool) si substante humice.

Modalitati de aplicare
l in lacul Caineni – Bai sau in cada de baie. La 100 l de apa se folosesc 10 kg de namol iar sedinta trebuie sa dureze 15-30 minute, in functie de cat rezistati .
Se efectueaza la o temperatura 38-40 ° C intr-un strat de 2 cm pe regiuni mai mult sau mai putin intinse.

Ol. Metoda de aplicare a namolului rece pe intreg corpul sau pe zonele suferinde presupune si o expunere la soare de 10-15 minute pana cand simtiti ca namolul va strange. Urmeaza un dus cu apa dulce din statiunea Caineni – Bai, de 2-3 minute. Daca nu ati cumparat kitul terapeutic Caineni – Bai, va puteti spala numai cu apa de la dus, incheindu-se tratamentul.
Contraindicatii:Boli dermatologice, leziuni cutanate posttraumatice.

Indicatii

Namolul analizat poate fi utilizat in cura externa terapeutica pentru urmatoarele afectiuni:
I. Afectiuni reumatismale
Stari preartrozice. Tratamentul profilactic in profesiuni cu risc artrozic.
Reumatism degenerativ. Artroze ale coloanei si articulatiilor in afara perioadelor de reactivitate clinico-biologica
Reumatism abarticular. Tendonite, periartrite, in afara perioadelor de acutizare.
II. Afectiuni posttraumatice
Sechele musculo-articulare si osoase.
III. Afectuini neurologice periferice cronice.
IV. Afectiuni ginecologice cronice. Metroanexite cronice, sterilitate
V. Celulitasi cosmetica

Produsul “namol terapeutic natural” este atestat conform ord. Ministerului Sanatatii nr 99/79; Reevaluarea calitatii: Ministerul Sanatatii, Institutul de Medicina Fizica, balneoclimatologie si recuperare medicala.