Jocul care ucide cancerul

Dupa lansarea jocului 3D pe computer care combate cancerul, medicii au ramas uluiti de eficienta acestuia. Cateva zeci de copii bolnavi de cancer au reusit sa invinga boala dupa ce au „impuscat” celulele cancerigene din organism si si-au activat capacitatile imunitare naturale ale organismului pentru a anihila boala.
Jocul foarte simplu pentru computer „Re-Mission”, acum disponibil gratuit si pe Internet, la adresa www.cancergame.org, a reusit sa faca furori in lumea stiintifica internationala dupa ce cateva zeci de copii care au urmat tratamentul prin joc s-au vindecat in mod miraculos de cancer.
Realizat de Yuko Oda si Dave Kristula (el insusi suferind de la 14 ani de cancer limfatic si fiind un supravietuitor al unui transplant de maduva, al unui tratament de cateva luni prin chimioterapie si al altuia de o luna prin radiatii), jocul ii pune pe bolnavi in postura unui micro nanobot, numit Roxxi, care intra in organism si incepe sa distruga toate celulele bolnave. Fiecare din cele 20 de misiuni il plaseaza pe jucator in corpuri diferite, afectate de forme diverse de cancer. Conceput ca un joc de actiune, „Re-Mission” le pune la dispozitie jucatorilor un arsenal complet de arme precum Chemio-Blasterul, Racheta Antibionica si Pusca Radioactiva, cu ajutorul carora pot fi curatate organele atacate de celulele distrugatoare. Prin joc, pacientii fac un gen de terapie proiectiva in care-si folosesc imaginatia creatoare, vizualizand in timp ce „impusca” celulele canceroase ca acest fenomen se petrece de fapt simultan si in corpul lor si accelerand in acest fel procesul de vindecare.
Acest lucru asumat constient poate avea rezultate incredibile in lupta cu boala. De cele mai multe ori, organismul este slabit in perioada tratamentului din cauza descurajarii, iar jocul cat se poate de simplu „Re-Mission” reda increderea si puterea de a lupta cu boala, a declarat unul din creatorii jocului.
Dave a inclus pe site notita in care preciza, asa cum cere legea, ca tratamentul prin joc nu presupune renuntarea la citostatice sau la medicatia prescrisa, ci vine ca o completare la acestea. Dupa el, rolul jocului este tocmai acela de a adauga terapiei o arma redutabila, starea psihica propice vindecarii, cu atat mai mult cu cat pacientii intra in contact „direct” cu procesul vindecarii, „imprietenindu-se” cu celulele dendridice, celulele de tip T si plateletele, esentiale in lupta contra cancerului.
Adevarul este insa ca nu poti vindeca un cancer supunandu-te la „terapii” care provoaca ele insele cancer (radiatiile, chemioterapia). Recurgerea la acestea este o masura extrema, care are pretentia de a prelungi viata… scurtand-o. Este semnificativ in acest sens ca pacientii tratati cu radiatii si chimioterapie sunt considerati vindecati daca… supravietuiesc cinci ani tratamentului!
Va recomandam sa urmariti un documentar video cu Lorraine Day, o specialista din SUA in terapia pe cale naturala a cancerului, care s-a vindecat de cancer la san fara a recurge la extirpare, radiatii sau chemioterapie. Puteti urmari filmul la adresa http://www.consciousmedianetwork.com/members/lday.htm.
Puteti, de asemenea, explora si http://www.drday.com.