Doriți un ten sănătos și strălucitor? Încercați aceste 5 uleiuri esențiale – partea I

Am descoperit uleiurile esențiale pentru îngrijirea pielii cu mulți ani în urmă, și am fost uimită să observ aspectul luminos pe care acestea l-au dat tenului meu. Există și un bonus? Fiecare picătură de ulei esențial aplicată pe ten este complet naturală, fără ingrediente nocive, chimice.
Iată câteva sfaturi utile pentru cel mai bun efect anti-îmbătrânire pe care uleiurile esențiale le pot avea asupra pielii astfel încât tenul dvs. să capete o strălucire tinerească și un aspect sănătos în ansamblu.

1. Uleiul de trandafir

Utilizate în îngrijirea pielii de mii de ani și plin cu vitamine, minerale și antioxidanți, uleiul de trandafir este perfect pentru hidratarea pielii uscate sau îmbătrînite. Acesta vă poate rafina textura pielii și poate controla problemele inflamatorii, cum ar fi psoriazisul și dermatita. Oferind proprietăți antiseptice și astringente, uleiul de trandafir poate ajuta la tratarea pielii predispuse la acnee.

Vaporii de ulei de trandafir au demonstrat astfel capacitatea de a proteja pielea împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu depresia. Acesta și-a demonstrat puterea și eficiența ca antidepresiv complet natural în condiții de siguranță și tratament anti-anxietate. Așadar, un pic de ulei de trandafir pe față nu numai că îmbunătățește aspectul tenului, dar modifică și starea ta spirit și bunăstarea mentală generală.

De notat: Este nevoie de cel puțin câteva mii de flori de trandafir pentru a se obține un kilogram de ulei esențial de trandafir. Dar aceasta este ceea ce-l face unul dintre cele mai scumpe uleiuri esențiale. Vestea bună? E super-concentrat, astfel încât doar o picătură este suficientă pentru utilizare.

2. Uleiul de Neroli

Extrem de eficient pentru tenul gras, sensibil sau matur, uleiul de neroli (flori de portocal) ajută la diminuarea liniilor fine și îmbunătățește tonusul general al pielii. Acest ulei eficient pentru reîntinerire conține elemente chimice naturale care ajută la regenerarea celulelor și la îmbunătățirea elasticității pielii. Un ulei extrem de puternic din punct de vedere al forței de vindecare, neroli ajută la prevenirea apariției vergeturilor netede, țesutul cicatricial, acneei și capilarelor sparte. Are efect liniștitor pentru pielea iritată sau deteriorată, duce la îmbunătățirea circulației și reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Sursa: Mind Body Green

Citește și: Doriți un ten sănătos și strălucitor? Încercați aceste 5 uleiuri esențiale – partea a-II-a

***

Demachierea face parte din rutina zilnică a femeii. Un demachiaj pe zi reprezintă minimul necesar, având rolul de a îndepărta impuritățile, fardurile, sebumul în exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachiantă „fără lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esențiale presate la rece, substanțe active din plante și argint coloidal. Curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten. Crema demachiantă are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este foarte hidratantă și nu produce acel disconfort obișnuit de usturime a ochilor.

Crema demachiantă VivaNatura are multiple efecte benefice, hrănește pielea, făcând-o netedă și moale, hidratează pielea uscată, previne erupțiile cutanate, și ameliorează cearcănele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *