Cura de dezintoxicare cu citrice

Orice acumulare sau retinere de substante moarte, ca deseuri de orice fel in organism, intarzie procesul de regenerare fireasca.
Caile naturale de eliminare sunt: plamanii, porii pielii, rinichii, intestinele. Intestinele elimina resturile de alimente, celulele si tesuturile uzate prin activitatea organismulu; daca nu sunt evacuate, are loc putrefactia proteinelor si se produce o stare toxica sau acidoza. Prezenta acestor resturi are un efect mult mai insidios defavorabil asupra sanatatii decat s-ar crede. Eliminarea lor este primul pas catre o imbunatatire substantiala a starii de sanatate.
Tehnica:
– dimineata pe stomacul gol, se bea un pahar mare de apa cu o lingurita de sare amara. Scopul este acela de a atrage in intestine toate substantele toxice si reziduurile si a le elimina prin scaun. Deseurile sunt duse de limfa in intestin de unde se elimina prin scaun.
– pentru a preveni deshidratarea corpului se vor bea 2 l de sucuri de citrice proapat preparate, diluate cu 2 l de apa; se folosesc numai grape-fruit, lamai sau portocale. Primul pahar se va bea la o jumatate de ora dupa luarea solutiei alcaline; se continua cu cate 1 pahar la 25-30 minute. Nu se mananca nimic toata ziua. Spre seara, daca ni se face foame, mancam cateva portocale, grape-fruit sau putina telina. Aceasta operatie de dezintoxicare se repeta 3 zile la rand. Se va elimina aprox. 12 l de limfa toxica, groasa, care va fi inlocuita de tot atata limfa noua, subtire, sanatoasa, ajutand refacerea organismului. Din a 4-a zi bem sucuri de legume si fructe astfel:
– dimineata se va manca o ratie din 3-4 fructe de sezon, felii sau rase, indulcite cu miere si presarate cu 8 lingurite de nuci sau migdale rase marunt, apoi se vor bea 2 pahare de suc proaspat de legume sau fructe.
– pranzul va consta din fructe si 0,5 l de suc proaspat de legume si fructe.
– seara, o combinatie din mai multe sucuri.
Din aceasta cura va veti simti putin slabiti, dar nu trebuie sa va alarmati.
Curand va veti simti complet transformati, plini de vitalitate.
SUCCES!
Aceste articole despre remedii naturale au scopuri informationale, nu diagnosticheaza vreo afectiune si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicilor