Cum se scoate ACIDUL URIC din articulații – REȚETĂ

Ce este acidul uric, mai exact?

Acidul uric este un rezultat al descompunerii unor substanțe existente în proteine. Acest acid este excretat prin rinichi, dar în cazul unei supraproducții pot apărea probleme.

Acidul uric nu se acumulează doar în articulații. Acest acid este predispus de a crea urați în organism, un derivat al sării. Urații de sodiu acumulați în articulații provoacă boala numită gută.

Pentru tratarea acestor afecțiuni, medicamentele nu sunt singura soluție. Sucul de castravete consumat constant este cel mai bun mod de a rămâne sănătos și de a preveni inflamarea articulațiilor.

Sucul de castravetele are capacitatea de a scădea temperatura corpului și  de a elimina impuritățile și toxinele din țesuturi. Acesta are, de asemenea, capacitatea de a crea un mediu alcalin în organism, iar studiile recente au confirmat eficacitatea sa în eliminarea cristalelor de acid uric în articulații.

Combinația dintre ingredientele cuprinse în rețetă funcționează excelent atunci când este necesară detoxifierea întregului corp. Țelina și ghimbirul au capacitatea de a  calm inflamația din organism.

Rețeta de suc pentru vindecarea articulațiilor 

Timpul estimat de preparare: 10 minute.

• 1 castravete mediu în dimensiune.
• 2 tulpini de țelină.
• 1 felie de lămâie
• 1 rădăcină de ghimbir (cu o dimensiune de aproximativ 2 cm).

Mod de preparare:

• Ingredientele se spală bine.
• Se taie țelina și castravetele felii.
• Utilizați o jumătate de lămâie.
• Radeți rădăcina de ghimbir.
• Se combină ingredientele care formează un suc delicios și se bea o dată sau de două ori pe zi, până când începeți să observați îmbunătățiri la nivelul articulațiilor.

Sursa: Metagirly

.  .  .

Lyber – cremă pentru masaj încălzitor

lyber-vivanatura-animatFormula unică a Cremei pentru masaj încălzitor Lyber de la VivaNatura, se bazează pe rețete tradiţionale şi conţine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pământului, arnică, salcie, ardei iute, castan, creţuşcă, frasin, muştar negru, piper, plop negru, ienupăr, terebentină, etc.) recunoscute ca având proprietăţi speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice şi analgezice. Un alt elemet esențial care se regăsește în componența cremei Lyber este o fracție specială obținută din petrol, el fiind considerat un remediu natural, tradițional, în medicina populară românească. Plante medicinale în amestec cu petrolul, au rolul de a potența efecte terapeutice deosebite ale acestuia.

Crema pentru masaj încălzitor Lyber este un produs 98% natural, cu un puternic rol terapeutic, care ajută nu doar la calmarea durerilor articulare, ci și la ameliorarea bolilor reumatice, redând mobilitatea articulaţiilor. Datorită formulei complexe și a substanțelor active, crema poate fi utilizată, având efecte deosebite și în cazul, durerilor musculare, a entorselor, fracturilor și contuziilor.

Crema Lyber de la VivaNatura a fost concepută într-un proces îndelulgat și conține aproape toate ingredientele naturale care au efecte benefice asupra reumatismului și durerilor articulare, dar și alte remedii mai puțin cunoscute. Crema este rezultatul cercetărilor de mai mulți ani realizate de ing. biotehnolog Leonard Radutz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *